ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΗΛΕΙΑ

ON AIR: 16.04.08

Paused...
« »

Powered by DNA - https://dna.gr


ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΗΛΕΙΑ

IONION FM - ΣΚΑΪ 100,3

Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ηλεία, ο ΣΚΑΪ, η Καθημερινή και το ΙΟΝΙΟΝ FM επέκτειναν τη συνεργασία τους με την λειτουργία του Παρατηρητηρίου Ηλεία.

Πρόκειται για μία σειρά ενημερωτικών ενεργειών και δράσεων, με στόχο την έγκυρη και ψύχραιμη ενημέρωση, αλλά και την αντιμετώπιση, εκ μέρους της Πολιτείας και των πολιτών, των προβλημάτων που προέκυψαν ή θα προκύψουν.

Το Παρατηρητήριο Ηλεία μεταδίδεται 2 φορές κάθε μέρα για 10-20 λεπτά από το ΙΟΝΙΟΝ FM και τον ΣΚΑΪ και με δίωρες εκπομπές στις οποίες δικτυώνονται οι δύο σταθμοί και οι καλεσμένοι στα studios του ενός και στα studios του άλλου μεταφέρουν την τρέχουσα κατάσταση της Ηλείας στους ακροατές όλης της Ελλάδας.

Aκούστε ΤΩΡA τις διαθέσιμες εκπομπές απο το αρχείο μας*
ΔΕΥ 29-12-08 «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία» το μήνυμα που πέρασε σήμερα το πρωί (Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008)το «Παρατηρητήριο Ηλεία» για τις πυρόπληκτες περιοχές, κατά την κοινή εκπομπή ΣΚΑΙ και IONION FM, με καλεσμένο το νομάρχη Ηλείας, Χαράλαμπο Καφύρα και τους δημοσιογράφους από τον ΣΚΑΙ Γιώργο Κεραμιτζόγλου και από το IONION FM, Μάκη Νοδάρο και Γιώτα Αργυροπούλου. 534
ΤΕΤ 16-04-08 Ενώ δεν μεταδίδονται ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων από το IONION FM σήμερα, λόγω της 24ωρης απεργίας της ΕΣΗΕΠΗΝ για το ασφαλιστικό, εν τούτοις η έκτακτη εκπομπή ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΗΛΕΙΑ, η οποία είχε προγραμματισθεί πριν από την ανακοίνωση της απεργίας, μεταδόθηκε κανονικά από το IONION FM και τον ΣΚΑΙ 100,3.
Οι δυό Σταθμοί ευχαριστούν τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΠΗΝ Απόστολο Βουλδή για την κατανόηση.

Το ΙΟΝΙΟΝ FM και ο ΣΚΑΙ έχουν ξεκινήσει από τον Νοέμβριο του 2007 το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΗΛΕΙΑ.
Όπως είναι γνωστό στοχεύουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν προκύψει από τις πυρκαγιές του Αυγούστου.

Σήμερα έγινε η τρίτη κατά σειρά ζωντανή εκπομπή από τα studio του IONION FM.
Συμμετείχαν οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Κολόκας, Γιώτα Αργυροπούλου και Γιώργος Κεραμιτζόγλου.
Καλεσμένος στην εκπομπή ήταν ο αντινομάρχης Ηλείας Παναγιώτης Πλατανιάς.
Στα studio του ΣΚΑΙ ήταν οι συνάδελφοι Δημήτρης Γιατζόγλου και Χριστίνα Βίδου.
Κατά την διάρκεια της εκπομπής, έγιναν τηλεφωνικές παρεμβάσεις από καθηγητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου και άλλους ιθύνοντες της περιφέρειας.
1159
Συνολο ακροατών αυτής της εκπομπής = 2022
Radio On Demand statistics provided by easyradio.gr