IONION FM - Ραδιόφωνο Δυτικής Ελλάδας
 
 
   
 
 
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δελτίο Ειδήσεων
Επισκόπηση Τύπου
Επισκόπηση Τοπ. Τύπου
Επιλεγμένα Θέματα
Agenda
Ηχητικό Αρχείο
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΔΙΕΘΝΗ
ΕΠΙΣΤΗΜΗ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
MEDIA
ΕΚΛΟΓΕΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
EVENTS
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
FUN
ΙΣΤΟΡΙΑ
ΕΜΒΕΛΕΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΕιδήσεις απο την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας


Γιώργος Αραπάκης: «Η μοναξιά είναι γυναίκα»
ΚΟΡΙΝΘΙΑ 16.03.18

Αυτή η δουλειά είναι 16 τρυφερωτικές, τρυφερές και ερωτικές μπαλάντες με μια ματιά περισσότερο ενδοσκοπική. Είναι εξομολογητικές, είπε ο εξαίρετος καλλιτέχνης Γιώργος Αραπάκης στην ΠΡΩΙΝΗ ΠΕΡΙΠΟΛΟ και στο IONION FM για τη νέα του δουλειά «Η μοναξιά είναι γυναίκα». Τους στίχους έχει γράψει η Ιωάννα Κολλινιάτη. Το νέο CD είναι από την εταιρία «Καθρέφτης ήχων αληθινών». Ο Γιώργος Αραπάκης έχει ταυτόχρονα και τις δικές του εκπομπές στο IONION FM τα Σαββατοκύριακα, όπου όμως αποφεύγει να παίζει τα δικά του τραγούδια, παρά τις εκκλήσεις του υπευθύνου Προγράμματος να το κάνει. Είπε ότι θα ήθελε να παίξει για τους ακροατές του σταθμού ζωντανά σε κάποιο μαγαζί της περιοχής, αφού το οργανώσει μαζί με τον σταθμό


ΑΚΟΥΣΤΕ (39)

Ν. Καλάκος: Ο νόμος Κατρούγκαλου θα οδηγήσει σε συσσίτια της εκκλησίας, χιλιάδες συνταξιούχους
ΑΘΗΝΑ 16.03.18

Ήρθε η ώρα της αλήθειας. Ποια είναι η ώρα της αλήθειας; Εκδόθηκαν οι πρώτες συντάξεις χηρείας από το γενικό λογιστήριο δημοσίων υπαλλήλων οι οποίοι είχαν την ατυχία να πεθάνουν μετά την ψήφιση του νέου νόμου 4387 /13-5-16 και βλέπουμε τα εξής αποτελέσματα: Έχουμε μειώσεις της τάξεως του 40 με 47 %.  Ο κ. Καλάκος έφερε παραδείγματα από τα οποία συνάγεται ευθαρσώς ότι υπάρχει μείωση 44%. Αυτά δήλωσε ο  Γεν. Διευθυντής του ΕΤΕΑΕΠ, Νίκος Καλάκος στο IONION FM.

Πρέπει να τον ξαναδεί η πολιτεία αυτόν τον νόμο είπε ο κ. Καλάκος. Αυτός ο νόμος θα φτωχοποιήσει και θα οδηγήσει σε συσσίτια της εκκλησίας, χιλιάδες συνταξιούχους.

Ακούστε όλη την ενδιαφέρουσα συνέντευξη πατώντας πάνω στην εικόνα και στο μεγαφωνάκι στην αρχή της είδησης


ΑΚΟΥΣΤΕ (42)

Εβδομάδα Επιστήμης και Καινοτομίας στο Γενικό Λύκειο Ανδρίτσαινας: «Όταν το φως χορεύει μιλάω δίκαια…»
ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ 16.03.18

Το Γενικό Λύκειο Ανδρίτσαινας διοργανώνει την εβδομάδα Επιστήμης και Καινοτομίας «Όταν το φως χορεύει μιλάω δίκαια…», η οποία ανοίγει τα φτερά της σήμερα Παρασκευή 16 Μαρτίου και μας προσκαλεί σε μια ιδιαίτερη πτήση με φαντασία, δημιουργία και καινοτομία. «Οι αφορμές για να γίνει η εκδήλωση είναι πολλές είπε στο IONION FM η Διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Ανδρίτσαινας Σταματία Κοτρέτσου. Η δράση γίνεται στο πλαίσιο της λειτουργίας του μαθητικού δικτύου «Ατίθασα πινέλα».

Η εβδομάδα αρχίζει από σήμερα Παρασκευή 16 Μαρτίου, έχει οργανωθεί ένα κυνήγι θησαυρού με τίτλο «Η κρυφή γοητεία της χημείας», που είναι μια διαθεματική αναζήτηση. Οι μαθητές που θα συμμετέχουν θα εμπλακούν σε μια διαθεματική αναζήτηση και είναι προς τιμή του συγγραφέα, του ομότιμου καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ξεχωριστού συγγραφέα κ. Αναστάσιου Βάρβογλη και είναι μια αναζήτηση στην οποία εμπλέκεται η γλώσσα, η λογοτεχνία, η χημεία, η βιολογία, η Αντιγόνη, τα μαθηματικά, η πληροφορική, τα εικαστικά. Υπάρχουν θεατρικά δρώμενα στο θέατρο, θεατρικό δρώμενο στο λαογραφικό μουσείο και θα κλείσει η μέρα με ένα μουσικό δρώμενο στην ιστορική δημόσια βιβλιοθήκη της Ανδρίτσαινας, την καλλιτεχνική επιμέλεια του οποίου θα έχει ο Γιάννης Τζουανόπουλος.

Ακολούθως μίλησε η φιλόλογος κ. Μαρία Καούκη, η οποία είναι στην οργανωτική επιτροπή και έχει εμπλακεί ενεργά. Η κ. Καούκη όπως είπε, εμπλέκεται στο κομμάτι της Αντιγόνης και είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία και δήλωσε ότι είναι τυχερή εκπαιδευτικός. Τα παιδιά συμμετέχουν με χαρά αν και κουράζονται για να ολοκληρώσουν την δράση. Πρόκειται για καινοτόμες δράσεις είπε η κ. Καούκη και ειδικά στην εποχή που ζούμε, η οποία είναι άκρως αντιπνευματική, τα χρειαζόμαστε αυτά.  

Πρόγραμμα

Έναρξη: Παρασκευή 16 Μαρτίου

09:30:  Κυνήγι Θησαυρού «Η κρυφή γοητεία της Χημείας» - Ένα αφιέρωμα στον συγγραφέα Αναστάσιο Βάρβογλη:

Μια διαθεματική αναζήτηση (Γλώσσα, Λογοτεχνία, Χημεία, Βιολογία, «Αντιγόνη», Μαθηματικά, Πληροφορική και Εικαστικά) στο πλαίσιο της δράσης «οι συγγραφείς σε πρώτο πλάνο».

Στους ενδιάμεσους σταθμούς θα παρουσιαστούν θεατρικά και μουσικά δρώμενα:

  • Στο Θέατρο της Ανδρίτσαινας το θεατρικό δρώμενο « Ανεμόεν φρόνημα».
  • Στο Λαογραφικό Μουσείο της Ανδρίτσαινας το θεατρικό δρώμενο «Το φλογερό ένδυμα της Μήδειας».
  • Στην Ιστορική Δημόσια Βιβλιοθήκη της Ανδρίτσαινας το μουσικό δρώμενο «Το ταξίδι», την καλλιτεχνική επιμέλεια του οποίου θα έχει ο κ. Γιάννης Τζουανόπουλος με τους εξαιρετικούς καλλιτέχνες: Βασίλη Γισδάκη (τραγούδι), Δημήτρη Παπαγγελίδη (κιθάρα), Μαριλίζα Παπαδούρη (βιολοντσέλο), Γιάννη Σταματογιάννη (μπουζούκι).

Συντονισμός δράσης: Σταματία Κοτρέτσου - ΓΕ.Λ. Ανδρίτσαινας.

Υπεύθυνοι καθηγητές: Γιάννης Αθανασόπουλος - ΓΕ.Λ. Ανδρίτσαινας, Αργυρώ Ασβεστά - ΓΕ.Λ. Ανδρίτσαινας, Γκόλφυ Γαβριλιάδη - ΓΕ.Λ. Ανδραβίδας, Μαρία Καούκη ΓΕ.Λ. Ανδρίτσαινας, Δημήτρης Κολοκάθης ΓΕ.Λ. Ανδρίτσαινας, Ευανθία Κοντογούρη  - 5ο ΓΕ.Λ. Ιλίου, Χρήστος Λαμπρίτσιος - ΓΕ.Λ. Ανδρίτσαινας, Νικολέττα Λιανού - ΓΕ.Λ. Ανδρίτσαινας, Κων/να Σταυροπούλου – ΓΕ.Λ. Ανδραβίδας. 

Τρίτη 20 Μαρτίου

09:00:  Γενικό Λύκειο Ανδρίτσαινας

«Γιατί ο Ποπάυ έτρωγε σπανάκι…»: Μια διαθεματική προσέγγιση (Χημεία, Βιολογία, Αγγλικά, Πληροφορική) στο πλαίσιο της καινοτομίας «ανοιχτή τάξη μικτών ικανοτήτων».

Συντονισμός δράσης: Σταματία Κοτρέτσου  - ΓΕ.Λ. Ανδρίτσαινας.

Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Αργυρώ Ασβεστά - ΓΕ.Λ. και Γυμνάσιο Ανδρίτσαινας, Γεωργία Καρβελά – Γυμνάσιο Ανδρίτσαινας, Δημήτρης Κολοκάθης – ΓΕ. Λ. και Γυμνάσιο Ανδρίτσαινας, Βασιλική Συριοπούλου – Δημοτικό Ανδρίτσαινας, Παναγιώτης Φωτιάδης – ΓΕ. Λ., Γυμνάσιο και Δημοτικό Ανδρίτσαινας. 

Πέμπτη 22 Μαρτίου

10:30: Γενικό Λύκειο Ανδρίτσαινας στο Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών

«Μια φωτεινή λάμψη…»: Μια Συνεργασία με το ΕΚΦΕ Ηλείας. Υπεύθυνος: Ηλίας Καλογήρου.

 

Παρασκευή 23 Μαρτίου

08:30: Γενικό Λύκειο Ανδρίτσαινας

«Από τον Πικάσο στον Μακρυγιάννη»:  Μια εικαστική παρέμβαση. Υπεύθυνες καθηγήτριες: Μαρία Kαούκη - ΓΕ.Λ. Ανδρίτσαινας, Σταματία Κοτρέτσου - ΓΕ.Λ. Ανδρίτσαινας. 

«Χημείες και … Αλχημείες στην τέχνη»:  Εγκαίνια της έκθεσης με κόμικς και ψηφιδωτά στο πλαίσιο της καινοτομίας «η τέχνη στην εκπαίδευση».

Συνεργάτης εικονογράφος: Δημήτρης Κάσδαγλης.

Συντονισμός δράσης: Σταματία Κοτρέτσου  - ΓΕ.Λ. Ανδρίτσαινας.

Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Αργυρώ Ασβεστά - ΓΕ.Λ. Ανδρίτσαινας, Γκόλφυ Γαβριλιάδη - ΓΕ.Λ. Ανδραβίδας, Εύη Θεοφανίδου – Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Περιστερίου, Πολυτίμη Θεοδωρίδου – 3ο Γυμνάσιο Περιστερίου, Μαρία Καούκη - ΓΕ.Λ. Ανδρίτσαινας,  Αναστασία Ματσάγγου -  ΓΕ.Λ. Σχηματαρίου, Κων/να Σταυροπούλου – ΓΕ.Λ. Ανδραβίδας,  Βασιλική Συριοπούλου – Δημοτικό Ανδρίτσαινας, Δήμητρα Τούντα - ΓΕ.Λ. Σχηματαρίου.

11:00:  Λήξη, βραβεύσεις

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΓΕΛ Ανδρίτσαινας, Γυμνάσιο Ανδρίτσαινας, Δημοτικό Ανδρίτσαινας, ΓΕ. Λ. Ανδραβίδας, 5ο ΓΕ. Λ. Ιλίου, 5ο ΓΕ. Λ. Σχηματαρίου, 3ο Γυμνάσιο Περιστερίου, Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Περιστερίου

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ   

ΕΚΦΕ Ηλείας

Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη Ανδρίτσαινας

Ίδρυμα Κανελλοπούλου

Εξωραϊστικός Σύλλογος Ανδρίτσαινας

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Γιάννης Δριμυλής, Γιώργος Κρεστενίτης.

ΧΟΡΗΓΟΙ

Ηotel  «Αρχοντικό»,  Ανδρίτσαινα Ηλείας, Super market Βασίλης Θεοδωρόπουλος, Ανδρίτσαινα Ηλείας, Εστιατόριο «Συνταγές μαγειρικής του Γιώργη και της Λόπης», Ανδρίτσαινα Ηλείας.


ΑΚΟΥΣΤΕ (45)

20 εκ ευρώ το διυλιστήριο Πηνειού που έχει κλίση στο ... μαγγάνιο!
ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ 16.03.18

Συνάντηση με τον μελετητή του διυλιστηρίου του φράγματος Πηνειού προγραμματίζει ο δήμος Ηλιδας προκειμένου να λάβει επίσημες απαντήσεις από αυτόν για τις διάφορες αστοχίες και τα προβλήματα που εμφάνισε το έργο .

« Το έργο κόστισε περίπου 20 εκ ευρώ και θα πρέπει ο αρμόδιος μελετητής και οι τεχνικοί να μας δώσουν εξηγήσεις για τα προβλήματα του έργου. Αν υπάρχουν ευθύνες η παραλείψεις θα πρέπει να αναζητηθούν . Δεν επιθυμούμε την αντιπαράθεση με κανέναν. Λύσεις προσπαθούμε να βρούμε μέσα από τον διάλογο. Όμως δεν θα ανεχθούμε σε καμιά περίπτωση το όλο θέμα να συνεχίζει να υφίσταται σε βάρος των κατοίκων της πεδινής Ηλείας» - ανέφερε στο IONION FM ο Ανδρέας Νικολακόπουλος  πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ηλιδας.


ΑΚΟΥΣΤΕ (46)

Παραιτήθηκαν... αλλά παραμένουν στον ΓΟΕΒ
ΗΛΕΙΑ, 16.03.18

Αναγκαστικά παραμένει στην θέση της η διοίκηση του ΓΟΕΒ καθώς παρά τις παραιτήσεις που έχουν κατατεθεί δεν υπάρχουν αρμόδιοι προκειμένου να τους αντικαταστήσουν.

« Είμαστε στην θέση μας αναγκαστικά. Καταβάλουμε τεράστιες προσπάθειες καθημερινά για να φέρουμε σε πέρας το δύσκολο έργο μας υπολογίζοντας ότι έστω την τελευταία στιγμή οι αρμόδιοι θα δώσουν λύσεις στα προβλήματα του οργανισμού» - ανάφερε στο IONION FM ο πρόεδρος του ΓΟΕΒ Νίκος Φάμελος


ΑΚΟΥΣΤΕ (33)

Κλιμάκωση του αγώνα κατά των πλειστηριασμών ζητάει ο Θαν. Πετράκος
ΜΕΣΣΗΝΙΑ, 16.03.18

Εκκληση για να κλιμακώσουν τον αγώνα τους κατά των πλειστηριασμών έκανε προς τους πολίτες από το IONION FM ο Θανάσης  Πετράκος στέλεχος της ΛΑΕ.

« Είναι εξωφρενικό οι άνθρωποι που κάποτε είμασταν μαζί συναγωνιστές σήμερα να κάθονται σε υπουργικές καρέκλες και να δίνουν εντολές να χτυπήσουν τα ΜΑΤ πολίτες» - ανάφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πετράκος.

Ακούστε όλη την ενδιαφέρουσα συνέντευξη πατώντας πάνω στην εικόνα και στο μεγαφωνάκι στην αρχή της είδησης


ΑΚΟΥΣΤΕ (32)

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
15-03-18  ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15-03-18  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ
15-03-18  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
14-03-18  ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
14-03-18  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ
14-03-18  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
14-03-18  Ο δήμαρχος Άργους και Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος για το πανηλειακό συλλαλητήριο
14-03-18  Χρήστος Δήμας: Δεν μπορούν να εκπληρώσουν ούτε τη στοιχειώδη αποστολή προκήρυξης δράσεων του ΕΣΠΑ
14-03-18  Νέα Ήττα της Heineken στην Ελλάδα
14-03-18  Φ. Αλεξόπουλος: Μείωση 45% στην αγοραστική δύναμη των Ηλείων Καταναλωτών
13-03-18  ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
13-03-18  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ
13-03-18  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
12-03-18  ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
12-03-18  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ
12-03-18  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
12-03-18  Σημαντική νίκη του αγώνα για την προστασία της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου
12-03-18  Κ. Αλεξανδρόπουλος: Επιχειρείται για μια ακόμη φορά μια μη νόμιμη ενέργεια όσον αφορά την διαχείριση των σκουπιδιών
12-03-18  24ωρη προειδοποιητική απεργία στην καθαριότητα σε Ζαχάρω, Πύργο και Ολυμπία
12-03-18  Τις …άρπαξαν οι αστυνομικοί στο Λευκοχώρι
12-03-18  Νίκος Μπατζαλής: «Οι Τσιγγάνοι δεν είναι όλοι ίδιοι για να κατηγορούνται για παραβατική συμπεριφορά»
12-03-18  104 παιδιά και 100 ενήλικες σήμερα στο LM Village
09-03-18  ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
09-03-18  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ
09-03-18  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
09-03-18  Δεν είχε νερό λόγω βλάβης, την έφτιαξε μόνος του γιατί δεν έστερξαν και... τον χρεώνουν κατανάλωση ενώ δεν είχε, στον δήμο Ήλιδας!
09-03-18  Νίκος Κιουτσούκης: Εκτροχιάζουν το Σιδηρόδρομο στην λογική… «ήταν δίκαιο, έγινε πράξη»
09-03-18  Παρέμβαση Αυγερινοπούλου για τους Ταξιάρχες Ζαχάρως
09-03-18  Πιστοποιημένοι φωτογράφοι της ΠΟΦ θα φωτογραφίζουν για τις νέες βιομετρικές ταυτότητες
09-03-18  Υπουργείο Περιβάλλοντος: Όχι στη επιβάρυνση πολιτών για Πιστοποιητικό Μεταγραφής στις υπό κτηματογράφηση περιοχές
08-03-18  ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
08-03-18  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ
08-03-18  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
07-03-18  ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
07-03-18  To οικολογικό έγκλημα στο "μπαλκόνι" της Αμαλιάδας συνεχίζεται (ερασιτεχνικό video)
 
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

Η ιστορία είναι γνωστή από το καλοκαίρι του 2007.

Άρχισε με αιτία τις καταστροφικές πυρκαγιές της Ηλείας, τις ευθύνες, αλλά και το πλιάτσικο που ακολούθησε…

Το IONION FM, ως άλλος Κεμάλ (Ν. Γκάτσου-Μ. Χατζηδάκι), νόμισε τότε πως μπορεί ν΄αλλάξει τον τόπο…. Όμως, πικρές οι βουλές του Αλλάχ και σκοτεινές οι ψυχές των ανθρώπων…

Την γνωρίζετε όλοι καλά πλέον αυτή την ιστορία, τόσο που δεν σας κάνει αίσθηση πια!.. Θα σκέφ


«Νεκροί» και Ζωντανοί αγώνες στα χρόνια των μνημονίων
Δεν είναι εύκολο πράγμα να είσαι μέσα στην ακριβή επικαιρότητα, αν αυτή εξελίσσεται όταν ο λαός κοιμάται. Και δεν μιλάω βέβαια για την βίαιη εξέλιξη ενός φυσικού φαινομένου, όπως είναι για παράδειγμα

Οι Περιφράξεις της Αξιοπρέπειάς μας

Σήμερα θα μιλήσουμε για τις ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΜΑΣ. Θα καταλάβετε…

Την κατάσταση που βιώνει σήμερα η χώρα μας με τα ξεπουλήματα και τα ΤΑΙΠΕΔ που σκαρφίστηκαν τα ξένα και ντόπια συμφέροντα, εμείς εδώ στο ακρωτήριο Χελωνάτα και στην πόλη του Βαρθολομιού τα γνωρίσαμε πριν από 20 περίπου


ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΕΣΑΛΩΣΕ ΚΑΙ «ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ» ΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΥΤΙ ΔΙΑΘΈΣΙΜΟ;

Όλα τα παρακάτω είναι ένα θρίλερ! Τα θρίλερ πάντα τα αποφεύγαμε. Τώρα όμως αναγκαστικά πρωταγωνιστούμε σ’ ένα τέτοιο για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε. Δεν ευχόμαστε σε κανέναν να το ζήσει ούτε καν απ’ τον κινηματογράφο. Θα σας το περιγράψω όσο πιο συνοπτικά μπορώ και σας παρακαλώ να βρείτε τον χρόνο για να καταλάβετε όλη αυτή την ιστορία


«ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ» ΧΑΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Ερώτηση που αφορά στους περιφερειακούς Ρ/Σ και τον τρόπο που αυτοί πολεμούνται και οδηγούνται στη φίμωση κατέθεσε στη βουλή ο βουλευτής Ηλείας της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ Γιώργος Κοντογιαννης. Στην πολύ διεισδυτική ερώτηση ο κ. Κοντογιάννης αναφέρεται στην πολυνομία και στο χάος που εντέχνως έχει δημιουργηθεί ειδικότερα τα τελευταία χρόνια στα ραδιόφωνα της Ελληνικής περιφέρειας


ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΙΟΝΙΟΝ FM

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πάτρα 16 Ιουνίου 2011
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρ. Πρωτ: 72372/222
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΨΗΦΙΣΜΑ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΘΕΜΑ: ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΙΟΝΙΟΝ FM ΗΛΕΙΑΣ


ΙΟΝΙΟΝ FM - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣE ΘΑΝΑΤΟ ΔΙΑ ΠΝΙΓΜΟΥ! ΜΕΤΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟΝ FM ΑΧΑΪΑΣ, ΤΩΡΑ ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟΝ FM ΗΛΕΙΑΣ

Η ΑΠΟΦΑΣΗ

80.000 ευρώ πρόστιμο γιατί εκπέμπουμε εκεί που εκπέμπαμε 22 χρόνια τώρα. Εκεί που με συγκεκριμένες συντεταγμένες μας αδειοδότησε το 1989, με την 10991/Z2/1214/30-11-89 άδεια ιδρύσεως ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ και λειτουργίας το κράτος. Η οποία όπως λένε οι νόμοι 2173/1993, 2328/1995 και ο τελευταίος 3592/2007 άρθρο 5 παρ. 7, εδάφιο β. είναι ακόμ