IONION FM - Ραδιόφωνο Δυτικής Ελλάδας
 
 
   
 
 
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΔΙΕΘΝΗ
ΕΠΙΣΤΗΜΗ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
MEDIA
ΕΚΛΟΓΕΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
EVENTS
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
FUN
ΙΣΤΟΡΙΑ
ΕΜΒΕΛΕΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΟΝΙΟΝ FM RADIO NETWORK


ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας
ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ 15.06.18

Εναρκτήρια ημερίδα Παρουσίασης του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας θα  πραγματοποιηθεί  στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου την Δευτέρα 18 Ιουνίου και ώρα 19.30 ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και ομιλία από το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Πύργου με θέμα την «Εμφυλη Βία». Όπως τόνισε στο IONION FM ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος  Πέτρος Γιαννακόπουλος τα Κέντρα Κοινότητας είναι Δομές που σχεδιάστηκαν στο ΕΣΠΑ 2014-2020, λειτουργούν στους Δήμους και παρέχουν ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών υπηρεσιών  στους κατοίκους τους, με στόχο την καταπολέμηση της φτώχειας, του κοινωνικού αποκλεισμού και κάθε μορφής διακρίσεων, την υποστήριξη προώθησης στην απασχόληση και την κοινωνική ένταξη ευάλωτων κυρίως ατόμων μέσω ενεργειών βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου. 


ΑΚΟΥΣΤΕ (67)

Τα όνειρα της γιαγιάς παραμυθούς στην παραλία της Ζαχάρως
ΖΑΧΑΡΩ 14.06.18

Πως τα  Όνειρα της γιαγιάς παραμυθούς  μπορούν να μάθουν τα παιδιά για την αποδοχή της διαφορετικότητας, της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας; Την αξία της ειρήνης και του κακού που σπέρνει ο πόλεμος και μάλιστα στην παραλία της Ζαχάρως, κάθε απόγευμα 7:30 με 9:30 σε χώρο δίπλα από το παρα θιν αλός. Θα υπάρχει και bazaar όπου θα πωλούνται σουβενίρ της γιαγιάς Παραμυθούς. Ακούστε το απόσπασμα της εκπομπής «Πρωινή Περίπολος», με την συνομιλία του Δημήτρη Κολόκα με τον γνωστό δημοσιογράφο Κρικόρ Τζακιτζιάν, στο παρακάτω ηχητικό, για να κατατοπιστείτε πλήρως.


ΑΚΟΥΣΤΕ (7)

31 Χρόνια μετά ο Αργύρης Καμπούρης θυμάται (video)
IONION FM 14.06.18

Έφυγε μόλις στα 51 χρόνια ο πρώην αντιδήμαρχος Αντώνης Βαγγόπουλος
ΠΥΡΓΟΣ 14.06.18

Θλίψη σκόρπισε στην Ηλεία ο αιφνιδιαστικός θάνατος από ανακοπή καρδιάς του 51χρονου πρώην αντιδημάρχου του Πύργου Αντώνη Βαγγόπουλου. Με αφορμή το θλιβερό γεγονός ο καρδιολόγος Γιώργος Παναγούλιας εξήγησε στο IONION FM τους κινδύνους που προέρχονται σε σχέση με την καρδιά .

« Το άγχος, η κακή διατροφή και το κάπνισμα αποτελούν ένα εκρηκτικό μίγμα που μπορεί να αποβεί μοιραίο για κάποιον που δεν προσέχει . Η άθληση σε συνδυασμό με τις εξειδικευμένες ιατρικές εξετάσεις είναι το μοναδικό μέσο αντιμετώπισης των καρδιακών παθήσεων» - ανέφερε ο κ. Παναγούλιας.


ΑΚΟΥΣΤΕ (9)

Οι κίνδυνοι της καθιέρωσης της υποχρεωτικής φοίτησης των παιδιών ηλικίας μέχρι έξι χρόνων
ΠΥΡΓΟΣ 14.06.18

Το προβληματισμό της για την φοίτηση των παιδιών ηλικίας έως 6 ετών στους παιδικούς σταθμούς μετά τις τελευταίες ρυθμίσεις του υπουργείου Παιδείας εξέφρασαν στο IONION FM τα μέλη της  Ομάδας ΠΡΩτοβουλίας ΓΟΝέων για την πρόοδο, την ΑΣφάλεια και υπεράσπιση των δικαιωμάτων των μικρών μας παιδιών, προσχολικής ηλικίας (0-6).

«Aφήνοντας στην άκρη την δύσκολη και απαιτητική, λόγω οικονομικών συνθηκών, επαγγελματική μας ζωή, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις φωνές μας και τις εμπειρίες μας, διεκδικώντας ένα καλύτερο και ασφαλέστερο παρόν και μέλλον για τα παιδιά μας.Ορίσαμε ενδεκαμελή επιτροπή αγώνα και λαϊκή βάση γονέων η οποία μέχρι τώρα αριθμεί 3.215 μέλη, ενώ ακόμα και τώρα οι εγγραφές συνεχίζονται και η λαϊκή βάση γονέων αυξάνεται. Αφορμή ήταν, η απόφαση της Κυβέρνησης να εφαρμόσει, την πιλοτική, δίχρονη υποχρεωτική φοίτηση των 4χρονων παιδιών στο Νηπιαγωγείο, του Δήμου μας. Ρωτάμε λοιπόν τους αρμόδιους: Ο Δήμος λέει «ΟΧΙ» και ζητάει να μην γίνει ο Πύργος, το «πείραμα» της υποχρεωτικότητας. Το κυριότερο: Με 2 επιστολές που έχει στείλει ο Δήμαρχος Πύργου, στον Υπουργό και Υφυπουργό Παιδείας δηλώνει ξεκάθαρα, όχι μόνο ότι οι διαθέσιμες δομές δε μπορούν να καλύψουν αριθμητικά τα παιδιά, αλλά ότι στην κατάσταση που βρίσκονται, δεν εγγυώνται και την ΑΣΦΑΛΕΙΑ τους.| - ανέφερε στο IONION FM ο πρόεδρος της κίνησης Δημήτριος Βάλαρης .


ΑΚΟΥΣΤΕ (6)

Γιώργης Τάκη Δόξας: "Ένα είναι το φάρμακο πέρα από τις θεραπείες, η ψυχική μας πίστη"
ΑΘΗΝΑ 12.06.18

Ο μικρός φίλαθλος της ΑΕΚ που νοσηλευόταν στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων του Αγλαΐα Κυριακού έχασε την μάχη με τον καρκίνο, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ και όχι μόνο. Ο μικρός Ανδρέας λοιπόν μετακόμισε πλέον στην γειτονιά των Αγγέλων, και εξ’ αφορμής αυτού, ο Σύμβουλος Marketing Γιώργης Τάκη Δόξας, έχοντας βιώσει προσωπικά την μάχη με το «αδηφάγο τέρας» του καρκίνου, μας αναφέρει τα συστατικά στήριξης των νοσούντων αλλά και των υγειών παιδιών και μας αποκαλύπτει στο παρακάτω ηχητικό, από την εκπομπή «Πρωινή Περίπολο» του Δημήτρη Κολόκα, εκείνο το φάρμακο, το οποίο συνδυαστικά με την ιατρική αγωγή, μπορεί να βοηθήσει τους καρκινοπαθείς να κερδίσουν την μάχη για την ζωή.


ΑΚΟΥΣΤΕ (53)

Ευχαριστήρια επιστολή και Πρόσκληση στην Απονομή Τιμητικών Διακρίσεων, προς το IONION FM, από τον δήμο Αγίου Δημητρίου Αττικής
ΑΘΗΝΑ 12.06.18

Το ΙΟΝΙΟΝ FM έχοντας την έδρα του στην γενέτειρα  περιοχή των Ολυμπιακών Αγώνων, δεν μπορεί παρά να μην καλύπτει τις σημαντικές δράσεις των Ολυμπιονικών της Ελλάδας και γενικά των ανθρώπων που προάγουν το αθλητικό ιδεώδες.

Μία από αυτές τις δράσεις λοιπόν ήταν η διοργάνωση της «Ειρηνοδρομία» του Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής, που αποτελεί έναν από τους αρχαιότερους Αγώνες Δρόμους της Χώρας και έχει σαν στόχο της προαγωγής της Ειρήνης και στο εξής, με την συνεργασία του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, προάγει έμπρακτα και ουσιαστικά και την Ελπίδα για τα παιδιά, όπως μας εξηγεί ο δημοσιογράφος του σταθμού Γιάννης Σταθόπουλος στο παρακάτω ηχητικό.


ΑΚΟΥΣΤΕ (30)

Το Αίγιο απαιτεί: Ολοκληρωμένο σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων - ΟΧΙ στην καταστολή και στη τρομοκρατία
ΑΙΓΙΟ 12.06.18

Τα σκουπίδια δυστυχώς κάνουν κύκλους στην Πελοπόννησο. Το πρόβλημα που απασχόλησε τον Πύργο, την Ζάκυνθο, την Τρίπολη, την Μεσσηνία, ήρθε τώρα και στο Αίγιο.

Το πρόβλημα ήταν αναπόφευκτο και αναμενόμενο για  τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου "ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΤΡΙΝΙΑΣ" κ. Γιάννη Μποδιώτη, καθώς ο ΧΥΤΑ Αιγήρας ο οποίος λειτουργούσε από το 2014 χωρίς άδεια, υπερκορέστηκε και δεν μπορεί να δεχτεί πλέον νέα απορρίμματα.   Επιπλέον, ο κ. Μποδιώτης καταγγέλλει την Κυβέρνηση, την Περιφέρεια και τον Δήμο Αιγιλείας για αδράνεια για ένα πρόβλημα που ήταν πασιφανές ότι θα προκύψει και για ανεπάρκεια καθώς δεν μερίμνησαν ποτέ για διαδικασίες ανακύκλωσης και κομποστοποίησης, εκφράζοντας παράλληλα υποψίες, που μπορείτε να ακούσετε στο παρακάτω ηχητικό, από την εκπομπή «Πρωινή Περίπολο» του ΙΟΝΙΟΝ FM.


ΑΚΟΥΣΤΕ (39)

Ασφαλιστικά μέτρα κατά της προκλητικής ΔΕΗ από τον Α ΤΟΕΒ Πύργου
ΠΥΡΓΟΣ 12.06.18

Οι ιδιώτες νίκησαν τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν ήθελε φαραωνικά εργοστάσια απορριμμάτων
ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ 12.06.18

Σε τροχιά υλοποίησης βρίσκεται η κατασκευή διαχείρισης απορριμμάτων στην Αμαλιάδα μετα τις τελευταίες δεσμέυεσεις της κυβέρνησης για χρηματοδότηση του έργου.

«Χάσαμε τέσσερα χρόνια χωρίς λόγο . Η κυβέρνηση τελικά αντιλήφθηκε ότι δεν υπάρχει άλλη λύση από αυτή. Υπάρχει δέσμευση για λειτουργία του εργοστασίου με 45.000 τόνους απορριμμάτων ετησίως. Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε οι δημότες να μην επιβαρυνθούν οικονομικά» - είπε στο IONION FM ο δήμαρχος Ηλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Για το διυλιστήριο στο φράγμα του Πηνειού ο κ. Χριστοδουλόπουλος ανέφερε ότι γίνεται έρευνα από την εισαγγελία Αμαλιάδας και οι οποιες ευθύνες για τυχόν κακοτεχνίες οι αστοχίες του έργου θα αποδοθούν εκει που πρέπει/.


ΑΚΟΥΣΤΕ (35)

Τ. Αντωνακόπουλος: "Τάξις και ηθική" στο κυνήγι των επιγραφών!
ΠΥΡΓΟΣ 12.06.18

Επιτέλους θα μπει τάξη στην πόλη μας!!!!

Δεν έχει σημασία ότι τα σκουπίδια γίνονται πάλι λόφοι προς τέρψη των αδέσποτων ζώων.

Δεν έχει καμία αξία ότι διαπράττονται πλείστες παραβατικότητες από γνωστά άτομα στην είσοδο της πόλης και σε άλλα κεντρικά σημεία της.

Είναι λεπτομέρεια ,ότι όλο το αστικό και αγροτικό οδικό δίκτυο θυμίζει βομβαρδισμένο Σεράγεβο.

Ελάχιστους απασχολεί, η παντελής έλλειψη εορταστικών - πολιτιστικών εκδηλώσεων στην πόλη.

Τα αδέσποτα αποτελούν πλέον Τουριστική "Ατραξιόν".

Οι ευαισθησίες του Δημάρχου για ζητήματα περιβαλλοντικής, πολιτιστικής και πολιτικής αισθητικής, είναι γνωστές και αδιαπραγμάτευτες.

Έτσι λοιπόν, άργησε λίγο, αλλά ανέλαβε πρωτοβουλία να αποκαθηλώσει όλες τις επιγραφές των καταστημάτων και αυτοαπασχολούμενων στην πόλη.

Αυτά δήλωσε μεταξύ των άλλων στο IONION FM, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον δήμο Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος


ΑΚΟΥΣΤΕ (39)

Επιστημονική ημερίδα 2008-2018, για τα 10 χρόνια από το σεισμό της Μόβρης
ΠΑΤΡΑ 11.06.18

Το τμήμα Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει επιστημονική ημερίδα, την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών,  για τα 10 χρόνια από το σεισμό της Μόβρης. Για το θέμα αυτό μίλησε στο IONION FM ο Καθηγητής στο τμήμα γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Ιωάννης Κουκουβέλας, ο οποίος και μας εξήγησε γιατί οι επιστήμονες προτιμούν να τον ονομάζουν σεισμό της Μόβρης και όχι σεισμό της Ανδραβίδας ή της ΒΔ Πελοποννήσου. Είπε ότι τα ρήγματα αυτά είναι παλιά, είναι τουλάχιστον 100 εκατομμυρίων ετών και έχουν τον κατάλληλο προσανατολισμό να ξανακάνουν σεισμούς σήμερα. Αυτό το ρήγμα επειδή δεν βγαίνει στην επιφάνεια θεωρείται εντός εισαγωγικών άγνωστο. Είχε κάνει και παλιότερα σεισμό το 1750 – 1760 ο οποίος σε συνδυασμό με τον σημερινό δίνει πλέον πολλά στοιχεί στην επιστήμη που εν τω μεταξύ έχει κάνει άλματα.

Το μέγεθος του σεισμού του όρους Μόβρη (MW=6.4) ήταν σημαντικό και η εκδήλωσή του συνοδεύθηκε από ισχυρή εδαφική κίνηση, αστοχίες τύπου ρευστοποίησης-πλευρικής εξάπλωσης, κατολισθήσεις εδαφικών πρανών και καταπτώσεις βραχωδών τεμαχών. Ο σεισμός του 2008 έπληξε και την πόλη της Πάτρας αλλά και μεγάλο αριθμό χωριών στα νοτιοδυτικά της όρια. Αρκετές οικοδομές υπέστησαν σοβαρές ζημιές.

Το Τμήμα Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, προσπαθεί να θυμίσει στην τοπική κοινωνία τους σεισμούς και την εγρήγορση που απαιτούν αλλά και να συγκεντρώσει και πάλι την επιστημονική κοινότητα στην γεωλογική μελέτη της ΒΔ Πελοποννήσου, είπε ο κ. Κουκουβέλας και πρόσθεσε ότι 100 κορυφαίοι επιστήμονες κυρίως από την Ελλάδα και την Ευρώπη θα παρουσιάσουν 30 εργασίες.

Ακούστε όλη την συνέντευξη από το ηχητικό


ΑΚΟΥΣΤΕ (66)

Ρημάζει η Ελλάδα! Πλιάτσικο στο σιδηροδρομικό δίκτυο Πελοποννήσου
11.06.18

Σε πλήρη απαξίωση βρίσκεται τα τελευταία χρόνια το σιδηροδρομικό δίκτυο της Πελοποννήσου μετά την οριστική διακοπή των δρομολογίων του τρένου το 2011. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα DOCUMENTO , τροχαίο υλικό , εξοπλισμός, ζυγαριές,  φανοστάτες , παλιά ρολόγια , τηλέγραφοι, καλώδια , μηχανές και πολύτιμο αρχειακό υλικό βρίσκονται κυριολεκτικά στα χέρια κάθε λογής πλιατσικολόγων και κυνηγών σιδήρου οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την πλημμελή η ανύπαρκτη φύλαξη τους , αρπάζουν και πωλούν μεθοδευμένα ότι έχει απομείνει στους παλιούς σταθμούς. Ενδεικτικό του …πλιάτσικου αποτελεί η προκλητική και πρωτοφανής  σε μέγεθος κλοπή που καταγράφηκε το 2011 στο Καρδιακαύτι Ηλείας . Εξι τεράστιες ντιζελάμαξες που ζύγιζαν πάνω από 50 τόνους η κάθε μία , δεκάδες  βαγόνια αλλά και μεγάλη ποσότητα  σιδηροτροχιών, πωλήθηκαν ως σκραπ, χωρίς κανείς να το αντιληφθεί .

Από τα συνολικά 750 χιλιόμετρα σιδηροδρομικού δικτύου που είναι εγκατεστημένα στην Πελοπόννησο , σήμερα μόλις τα 200 χιλιόμετρα είναι λειτουργικά ενώ το υπόλοιπο κομμάτι μαζί με τις εγκαταστάσεις και τους 152 σταθμούς και τις στάσεις,  ρημάζουν κυριολεκτικά μέσα στον χρόνο .

Όπως λέει στο Documento  ο αρχαιολόγος Κύρκος Απόλλων που τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το ζήτημα του σιδηρόδρομου στην Πελοπόννησο , το 1985 το Υπουργείο Πολιτισμού κήρυξε ως έργα τέχνης 79 σταθμούς τρένου με σκοπό την προστασία και την αξιοποίησή τους.

« Πρόκειται για κτίρια κατασκευασμένα από παραδοσιακά υλικά. Μια ιδιαίτερη μίξη ευρωπαϊκής και αποικιοκρατικής αρχιτεκτονικής μπολιασμένη στο ελληνικό τοπίο. Σήμερα δυστυχώς η κατάστασή τους είναι οικτρή. Παραδομένα όλα στην αδιαφορία αποτελούν, όσα δεν έχουν καταρρεύσει , πρόσκαιρες κατοικίες μεταναστών .Οι μοναδικοί σταθμοί που φυλάσσονται είναι στην Τρίπολη, στον Πύργο, στην Πάτρα , στην Ολυμπία και στο Ναύπλιο» - λέει στο Documento ο κ. Κύρκος και προσθέτει: «Το 2012 σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο υποβάλαμε στο Υπουργείο Πολιτισμού τεκμηριωμένη πρόταση προκειμένου να χαρακτηριστεί η διαδρομή από το Ναύπλιο μέχρι την Καλαμάτα ως νεότερο μνημείο. Εξι χρόνια μετά βρισκόμαστε ακόμα στην αναμονή και σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο για την τύχη του σιδηροδρομικού δικτύου στη Πελοπόννησο.» 

*** « Η εφημερίδα ανέδειξε ένα πολύ σημαντικό θέμα που σχετίζεται με το εγκαταλελειμμένο σιδηροδρομικό  δίκτυο. Ελπίζουμε το δημοσίευμα να στείλει το μήνυμα προς τους αρμόδιους για την αξιοποίηση του τρένου στην Πελοπόννησο» - ανέφερε στο IONION FM ο Στρατής Σταυρουλάκης μέλος της ομάδας Φίλων Σιδηροδρόμου Ελλάδας.


ΑΚΟΥΣΤΕ (52)

Συναντήθηκε με τον πρέσβη του Μπαγκλαντές ο Ναμπιλ Μοράντ
ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛ 11.06.18

Ο Νίκος Ιγγλέσης για τα εθνικά θέματα και για τα συλλαλητήρια
ΑΘΗΝΑ 05.06.18

 
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

Η ιστορία είναι γνωστή από το καλοκαίρι του 2007.

Άρχισε με αιτία τις καταστροφικές πυρκαγιές της Ηλείας, τις ευθύνες, αλλά και το πλιάτσικο που ακολούθησε…

Το IONION FM, ως άλλος Κεμάλ (Ν. Γκάτσου-Μ. Χατζηδάκι), νόμισε τότε πως μπορεί ν΄αλλάξει τον τόπο…. Όμως, πικρές οι βουλές του Αλλάχ και σκοτεινές οι ψυχές των ανθρώπων…

Την γνωρίζετε όλοι καλά πλέον αυτή την ιστορία, τόσο που δεν σας κάνει αίσθηση πια!.. Θα σκέφ


«Νεκροί» και Ζωντανοί αγώνες στα χρόνια των μνημονίων
Δεν είναι εύκολο πράγμα να είσαι μέσα στην ακριβή επικαιρότητα, αν αυτή εξελίσσεται όταν ο λαός κοιμάται. Και δεν μιλάω βέβαια για την βίαιη εξέλιξη ενός φυσικού φαινομένου, όπως είναι για παράδειγμα

Οι Περιφράξεις της Αξιοπρέπειάς μας

Σήμερα θα μιλήσουμε για τις ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΜΑΣ. Θα καταλάβετε…

Την κατάσταση που βιώνει σήμερα η χώρα μας με τα ξεπουλήματα και τα ΤΑΙΠΕΔ που σκαρφίστηκαν τα ξένα και ντόπια συμφέροντα, εμείς εδώ στο ακρωτήριο Χελωνάτα και στην πόλη του Βαρθολομιού τα γνωρίσαμε πριν από 20 περίπου


ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΕΣΑΛΩΣΕ ΚΑΙ «ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ» ΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΥΤΙ ΔΙΑΘΈΣΙΜΟ;

Όλα τα παρακάτω είναι ένα θρίλερ! Τα θρίλερ πάντα τα αποφεύγαμε. Τώρα όμως αναγκαστικά πρωταγωνιστούμε σ’ ένα τέτοιο για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε. Δεν ευχόμαστε σε κανέναν να το ζήσει ούτε καν απ’ τον κινηματογράφο. Θα σας το περιγράψω όσο πιο συνοπτικά μπορώ και σας παρακαλώ να βρείτε τον χρόνο για να καταλάβετε όλη αυτή την ιστορία


«ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ» ΧΑΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Ερώτηση που αφορά στους περιφερειακούς Ρ/Σ και τον τρόπο που αυτοί πολεμούνται και οδηγούνται στη φίμωση κατέθεσε στη βουλή ο βουλευτής Ηλείας της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ Γιώργος Κοντογιαννης. Στην πολύ διεισδυτική ερώτηση ο κ. Κοντογιάννης αναφέρεται στην πολυνομία και στο χάος που εντέχνως έχει δημιουργηθεί ειδικότερα τα τελευταία χρόνια στα ραδιόφωνα της Ελληνικής περιφέρειας


ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΙΟΝΙΟΝ FM

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πάτρα 16 Ιουνίου 2011
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρ. Πρωτ: 72372/222
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΨΗΦΙΣΜΑ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΘΕΜΑ: ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΙΟΝΙΟΝ FM ΗΛΕΙΑΣ


ΙΟΝΙΟΝ FM - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣE ΘΑΝΑΤΟ ΔΙΑ ΠΝΙΓΜΟΥ! ΜΕΤΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟΝ FM ΑΧΑΪΑΣ, ΤΩΡΑ ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟΝ FM ΗΛΕΙΑΣ

Η ΑΠΟΦΑΣΗ

80.000 ευρώ πρόστιμο γιατί εκπέμπουμε εκεί που εκπέμπαμε 22 χρόνια τώρα. Εκεί που με συγκεκριμένες συντεταγμένες μας αδειοδότησε το 1989, με την 10991/Z2/1214/30-11-89 άδεια ιδρύσεως ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ και λειτουργίας το κράτος. Η οποία όπως λένε οι νόμοι 2173/1993, 2328/1995 και ο τελευταίος 3592/2007 άρθρο 5 παρ. 7, εδάφιο β. είναι ακόμ