IONION FM - Ραδιόφωνο Δυτικής Ελλάδας
 
 
   
 
 
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΔΙΕΘΝΗ
ΕΠΙΣΤΗΜΗ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
MEDIA
ΕΚΛΟΓΕΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
EVENTS
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
FUN
ΙΣΤΟΡΙΑ
ΕΜΒΕΛΕΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΟΝΙΟΝ FM RADIO NETWORK


ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ραχήλ Μακρή στο IONION FM: "Η άνευ όρων παράδοση της χώρας, ξεπερνά ακόμη και την περίοδο της Γερμανικής κατοχής"
ΑΘΗΝΑ 25.04.18

Καταπέλτης σήμερα στο IONION FM, η Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης και Πρώην Βουλευτής Ραχήλ Μακρή, κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ για την παράδοση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ.  Το 17% των μετόχων της ΔΕΗ ανήκει στην Γερμανική εταιρεία RWE, όπως αποκαλύπτεται με σχετική ερώτηση που είχα καταθέσει στην Βουλή, είπε, όταν ήμουν βουλευτής, που σημαίνει ότι εκχωρείται στην γερμανική δημόσια εταιρεία ηλεκτρισμού. Το 40% των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Ενέργειας, θα μπορεί να εκχωρηθεί σε Δήμους και δημόσιες εταιρείες που διαθέτουν αποδεδειγμένη εμπειρία στην αγορά ενέργειας, καθώς και τα αναγκαία κεφάλαια για να το διεκδικήσουν. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι μόνοι δήμοι που διαθέτουν εμπειρία στην αγορά ενέργειας είναι οι γερμανικοί.

Είναι άκρως προσβλητικό να παραχωρούνται, ΑΗΣ σταθμοί και ορυχεία λιγνίτη που προορίζονται για την ανάπτυξη της χώρας, στο γερμανικό δημόσιο. Αυτή η πρωτάκουστη απόφαση δεν θα γινόταν αποδεκτή σε καμία χώρα στην οποία υπάρχει η στοιχειώδης λογική διακυβέρνησης.

Για την δήλωση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη ότι το νομοσχέδιο για την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ «συμβαδίζει με τις δεσμεύσεις της ΕΕ, αποδεσμεύει τη χώρα από την καταδικαστική απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου», η κυρία Μακρή είπε ότι «Ο κ. Σταθάκης είναι ψεύτης, τον διαψεύδω κατηγορηματικά, τον καλώ να μας δώσει την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τέτοια απόφαση που να μας αναγκάζει να πουλήσουμε ηλεκτρικούς και ατμοηλεκτρικούς σταθμούς, δεν υπάρχει. Υπάρχει και απάντηση σε σχετική ερώτηση του ευρωβουλευτή κ. Χουντή, στον οποίο απάντησε η κομισιόν, ότι τέτοια υποχρέωση δεν υπάρχει. Η μόνη υποχρέωση που υπήρχε, ήταν ο ιδιοκτησιακός διαχωρισμός των δικτύων από την ΔΕΗ, πράγμα που είχε πραγματοποιηθεί από το 2009», κατέληξε η κ. Μακρή. Για να προσθέσει αμέσως πως «έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό η άνευ όρων παράδοση στους δανειστές, σε σημείο να ξεπερνά ακόμη και την περίοδο της Γερμανικής κατοχής».


ΑΚΟΥΣΤΕ (19)

«Για τον Άγγελο» απόψε στο Κουρβισιάνειο - Η αλληλεγγύη του Έλληνα εν μέσω μνημονίων
ΓΑΣΤΟΥΝΗ 25.04.18

Παρουσίαση του βιβλίου της Άννας Κορτέση «Για τον Άγγελο», απόψε στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο Γαστούνης. Η εκδήλωση γίνεται προκειμένου να βοηθηθεί ο Άγγελος Λαδάς, που δυο χρόνια τώρα δίνει την μάχη, μαζί με την μητέρα του, κάτω από αντίξοες συνθήκες, για να επανενταχθεί στην κανονικότητα, την οποία έχασε μια μέρα ξαφνικά λόγω ενός περίεργου ατυχήματος. Όπως δήλωσε στο IONION FM η αντιπρόεδρος τους Συλλόγου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γαστούνης Σοφία Ανδριοπούλου, ο σύλλογος είναι πάντα δίπλα στο παιδί και στην οικογένεια. Η σημερινή, είπε, είναι μια ακόμη πρωτοβουλία και σε συνδυασμό με την κίνηση της συγγραφέως του βιβλίου κυρίας Κορτέση, θέλαμε κι εμείς να συμβάλλουμε για να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για να βοηθηθεί η οικογένεια. Στην εκδήλωση θα παρευρίσκεται η κ. Κορτέση, ενώ θα μιλήσουν η φιλόλογος Πέπη Ανδριοπούλου και η ψυχολόγος Ελένη Ροΐδη. Το βιβλίο θα πωλείται στον χώρο του Κουρβισιάνειου, τα έσοδα του οποίου διατίθενται για τον Άγγελο, εκτός ενός μέρους που θα καλύψει την έκδοση. Στον χώρο θα υπάρχει και ένας κουμπαράς όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να βοηθάνε άμεσα την οικογένεια του Άγγελου. Όπως είπε η κ. Ανδριοπούλου, ευτυχώς που ο κόσμος παρά τη φτώχεια που διανύει, είναι ευαίσθητος και βοηθάει τον συνάνθρωπο, από το υστέρημά του. Να σημειωθεί ότι η οικογένεια ευρίσκεται στο σκοτάδι, γιατί η ΔΕΗ, της έκοψε το ρεύμα!


ΑΚΟΥΣΤΕ (25)

Εξώδικα της ανάλγητης ΔΕΗ σε ανήμπορους πολίτες! Κίνημα δεν Πληρώνω: Μόνο με αντιδράσεις θα καμφθούν οι προθέσεις της
ΗΛΕΙΑ, 25.04.18

Το Κίνημα δεν Πληρώνω τάσσεται δίπλα στους πολίτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ΔΕΗ η οποία με εξώδικα τους καλεί να πληρώσουν την οφειλή τους. « Ένα νοικοκυριό που βρίσκεται στην ανεργία λόγω της κρίσης και αδυνατεί να πληρώσει το ρεύμα δεν μπορεί να παραμένει στο σκοτάδι. Οι πολίτες θα πρέπει να καταλάβουν ότι μόνο με αντιδράσεις θα κάμψουν τις προθέσεις της ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα σε χιλιάδες σπίτια λόγω οφειλής» - ανέφερε στο IONION FM ο Ηλίας Παπαδόπουλος μέλος του Κινήματος δεν Πληρώνω.


ΑΚΟΥΣΤΕ (13)

Η βλάστηση λόγω βροχών και η κρίση, παράγοντες που προβληματίζουν για ενδεχόμενες φωτιές, εν όψει θέρους
ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ-ΚΡΕΣΤΕΝΑ 25.04.18

Έκκληση στους συνδημότες του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τους θερινούς μήνες και να μη βάζουν φωτιά σε ξερόχορτα , έκανε μέσα από το IONION FM ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας – Κρέσταινας  Σάκης Μπαλιούκος με αφορμή τις πρόσφατες πυρκαγιές σε Φρίξα, Καλυβάκια και Σκυλουντία. «Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι δεν μπορούμε να παίζουμε με την φωτιά . Η περιοχή και γενικότερα η Ηλεία έχει πληρώσει πολύ ακριβά κατά το παρελθόν τις πυρκαγιές» - τόνισε ο κ. Μπαλιούκος.


ΑΚΟΥΣΤΕ (22)

Επαφές Μοράντ στην Αθήνα για την ανέγερση του δημοτικού σχολείου Ν. Μανωλάδας και Λυκείου Λεχαινών
ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛ 25.04.18

Επαφές στην Αθήνα με κυβερνητικά στελέχη για την ανέγερση του δημοτικού σχολείου Ν. Μανωλάδας και Λυκείου Λεχαινών είχε προ ημερών ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ναμπιλ Μοράντ. «Στις συναντήσεις το κλίμα ήταν πολύ καλό και όλα δείχνουν ότι δρομολογούνται οι σχετικές λύσεις στα ζητήματα που θέσαμε» - ανάφερε στο IONION FM ο κ. Μοράντ και πρόσθεσε ότι ανάλογη συνάντηση έγινε και με στελέχη της ΕΤΑ προκειμένου όπως είπε να παραχωρηθεί στο δήμο το μικρό θέατρο που βρίσκεται στα Λουτρά της Κυλλήνης και οι εγκαταστάσεις στο Κουνουπέλι.      


ΑΚΟΥΣΤΕ (19)

Κουνουπέλι και Λίντζι στο στόχαστρο του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης – Υποσχέσεις από την ΕΤΑΔ
ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛ 24.04.18

Συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΤΑΔ Γ Τερζάκη, είχαν στην Αθήνα, ο βουλευτής Ηλείας Μάκης Μπαλαούρας, ο Δήμαρχος Ναμπίλ Ιωσήφ Μοράντ , ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Μίγκος και η ειδική συνεργάτης κ. Κ. Θανασούλα.

Όπως δήλωσε στο IONION FM ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Μίγκος, το Κουνουπέλι ανήκει στην ΕΤΑΔ από το 2004, όταν επί εποχής Γεωργακόπουλου, είχε αποφασιστεί να γίνει μια εταιρία για την ανάπτυξη της περιοχής και έτσι δόθηκε τότε το Κουνουπέλι στην ΕΤΑΔ. Μετά από την συζήτηση με τον κ. Τερζάκη, προέκυψε ότι θα δοθεί στον δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης μια έκταση 806 τ.μ., μπροστά στη θάλασσα για να νοικιάσει ή να εκμεταλλευτεί ο δήμος κάποια καντίνα ή καντίνες με αντίτιμο 5.000 ετησίως. Ο κ. Μίγκος είπε ακόμη ότι εντός του έτους αναμένεται ένα πρόγραμμα για την αξιοποίηση των ιαματικών πηγών, δόθηκε λοιπόν, προφορική υπόσχεση από τον κ. Τερζάκη, αν τελικά χαρακτηριστεί ως ιαματική η πηγή Κουνουπελίου, να παραχωρηθεί για διάρκεια 15 χρόνων στον δήμο.  

Για τα Λουτρά Κυλλήνης, ο κ. Μίγκος είπε, ότι το θέμα που έθεσαν για να παραχωρηθούν τα Λουτρά στον δήμο, απεκλείσθη. Απεκάλυψε μάλιστα ότι η ΕΤΑΔ  ήδη είχε ζητήσει από τον όμιλο Δασκαλαντωνάκη την παραχώρηση, αλλά ο όμιλος ήταν αρνητικός. Από την πλευρά του ο κ. Μίγκος απεκάλυψε ότι έχουν αποστείλει 3 έγγραφα στον όμιλο, μέσω των οποίων αιτούνται να παραχωρηθούν τα λουτρά στον δήμο, πριν λήξει η σύμβαση, τα οποία δεν έχουν καν απαντηθεί.

Ο δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης αιτείται ακόμη να του παραχωρηθεί το θεατράκι, το οποίο σημειωτέον έχει προβλήματα στατικότητας και χρήζει συντήρησης, όπως και όλη η γύρω περιοχή της πηγής, προκειμένου να την αναβαθμίσουν. Να σημειωθεί ότι τα προηγούμενα χρόνια, ο δήμος Πηνειού είχε εκδηλώσει το ίδιο ακριβώς ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη περιοχή, αν και δεν του ανήκει, θεωρείται όμως μαζί με τα Λουτρά Κυλλήνης (Λίντζι) ως ευρύτερη περιοχή και επίνειο του Βαρθολομιού, που ο Καλλικράτης απέσπασε.


ΑΚΟΥΣΤΕ (74)

Δημ. Χάρδας: Οι επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δεν θα γίνουν με την απλή αναλογική – Καχύποπτος με τις προθέσεις ΣΥΡΙΖΑ
ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛ 24.04.18

Οι επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δεν θα γίνουν με την απλή αναλογική, προέβλεψε σήμερα στο IONION FM ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης Δημήτρης Χάρδας.

Με τα σημερινά δεδομένα η απλή αναλογική είναι καλή, αλλά το ζητούμενο είναι να είναι πράγματι απλή αναλογική και να μην είναι κατ’ ευφημισμόν απλή αναλογική, «χτισμένη» επάνω στις ανάγκες του ΣΥΡΙΖΑ. Να μην είναι απλή αναλογική με αστερίσκους. Ο κ. Χάρδας είπε ακόμη ότι όπως έχει διαπιστώσει τα τρία τελευταία χρόνια, η αυτοδιοίκηση παίρνει το κόστος της κεντρικής διοίκησης. Αυτό το σύστημα που έχουν σήμερα οι δήμοι, είναι ένα σύστημα σοβιέτ, είπε, πρέπει να περάσεις από 40 επιτρόπους για να μπορέσεις να βγάλεις κάτι.

Εάν υπάρξει ακυβερνησία, γιατί εκεί προσπαθούν να οδηγήσουν τους δήμους με αυτό το σύστημα που πάνε να φτιάξουνε, τότε ενδεχομένως να τοποθετήσουν έναν κυβερνητικό κομισάριο για όσα θέματα δεν συμφωνεί το δημοτικό συμβούλιο.


ΑΚΟΥΣΤΕ (53)

Αντωνακόπουλος: Τακτικισμός για να παραπλανήσει και την δικαιοσύνη, η προκαταρκτική Λιατσή για την κοπή δέντρων στο Επαρχείο
ΠΥΡΓΟΣ 24.04.18

Το σήριαλ «κοπή δέντρων, κάθε μέρα θα βγάζει νέες ειδήσεις» είπε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον δήμο Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, κάνοντας παρέμβαση σήμερα στην εκπομπή «ΠΡΩΙΝΗ ΠΕΡΙΠΟΛΟΣ» και στο IONION FM. Όπως είπε ο κ. Αντωνακόπουλος, ο δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής, διέταξε προκαταρκτική έρευνα, εναντίον υπαλλήλων(!), κατά το σκεπτικό της εντολής. Η παράνοια στον Πύργο έχει ξεπεράσει κάθε όριο νοσηρής φαντασίας. Αυτά που συμβαίνουν, αν συνέβαιναν σε μια άλλη εποχή ή σε μια άλλη κοινωνία, θα τους είχαν οδηγήσει σύσσωμους έξω από την πόλη.


ΑΚΟΥΣΤΕ (41)

Ανησυχία Χάρη Αντύπα για Ποτόκι
ΠΥΡΓΟΣ 24.04.18

Θαν. Πετράκος: Η Μεγαλόπολη είπε ΟΧΙ στο ξεπούλημα των Μονάδων της ΔΕΗ
ΜΕΣΣΗΝΙΑ, 24.04.18

Αποκάλυψη Σπήλιου Κάρτα: Οι αστυνομικοί στη Ζαχάρω έπιναν καφέ με τον Χρονόπουλο, αντί να τον συλλάβουν
ΖΑΧΑΡΩ 24.04.18

Την ώρα που εκκρεμούσε η δικαστική απόφαση σε βάρος του έκπτωτου δημάρχου Πανταζή Χρονόπουλου στο ΑΤ Ζαχάρως, οι αστυνομικοί του αντί να τον συλλάβουν έπιναν μαζί του καφέ και τον χαιρετούσαν σαν να μη τρέχει τίποτα. Την αποκάλυψη έκανε στο IONION FM, ο Σπήλιος Κάρτας που έχασε τους συγγενείς του στην στροφή του θανάτου στην Αρτέμιδα στην διάρκεια των φονικών πυρκαγιών του 2007.

« Αν υπάρχει φιλότιμο σε αυτή την χώρα ο υπουργός θα πρέπει να στείλει στο σπίτι τους όλους τους αστυνομικούς του ΑΤ Ζαχάρως για την προκλητική τους συμπεριφορά και εύνοια υπέρ του έκτπωτου δημάρχου της Ζαχάρως» - τόνισε ο κ. Κάρτας.


ΑΚΟΥΣΤΕ (67)

Ανοιχτή Επιστολή και παρέμβαση μέσω IONION FM της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»
ΑΘΗΝΑ 24.04.18

Προς τους:

Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης Ναύαρχο ΠΝ κύριο Ευάγγελο Αποστολάκη

Κοινοποίηση: Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο κύριο Αλκιβιάδη Στεφανή,

                         Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχο ΠΝ κύριο Νικόλαο Τσούνη,

                         Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας  Αντιπτέραρχο κύριο Χρήστο Χριστοδούλου

 

          Εκφράζοντας το φρόνημα και την βούληση του Ελληνικού Λαού, που ως συνταγματικός φορέας εκπροσωπούμε, θλιβόμεθα τα μέγιστα όταν, υπό τα όμματα Υμών, διαπιστώνουμε ότι «η Ελλάς εάλω!!!».

          Η πατρίδα μας οδηγείται πλέον στον Αρμαγεδδώνα της Ιστορίας διότι ο αιώνιος εχθρός του Ελληνισμού και του ανθρώπου, απέκτησε υπέρμετρο δύναμη ώστε σήμερα να διαφεντεύει το μέλλον μας. Και αυτό το θεωρούμε ύβρη!!!

          Όθεν, φρονούμε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας ΟΥΔΟΛΩΣ έπρεπε να επιτρέψουν  τον μαρασμό του Λαού μας, την καταστροφή των ιδανικών του, τον εκπατρισμό του φυτωρίου του Έθνους και την βίαιη αντικατάστασή του με λοβοτομημένους εν δυνάμει δολοφόνους, το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας, την παράδοση ζωτικών χώρων και εδαφών, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε κίνδυνο η ΑΣΦΑΛΕΙΑ και η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ του κράτους.

        Απευθυνόμαστε στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης και στους λοιπούς Αρχηγούς των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και σας ΚΑΛΟΥΜΕ, προς σωτηρία της Πατρίδος, να λάβετε, ως έχετε καθήκον, τα προσήκοντα μέτρα, κηρύσσοντας την χώρα σε κατάσταση πολιορκίας ώστε να εξασφαλισθεί η ακεραιότης του κράτους και για να μη θρηνήσουμε εκατόμβες θυμάτων τόσο στις Ένοπλες Δυνάμεις όσο και στον ανημέρωτο και ανυπεράσπιστο άμαχο πληθυσμό, την προστασία του οποίου έχετε την ευθύνη.

          Οι συντελεστές της προδοσίας του Έθνους αφού απαξίωσαν το τρίπτυχο «Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια» προσπαθούν εναγωνίως να εξαθλιώσουν και να διαλύσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ η κομματική συναλλαγή, τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και ο στείρος λαϊκισμός των Ελλαδέμπορων, υπηρετώντας το εθνοκτόνο σχέδιο των δυνάμεων του σκότους δημιούργησαν το τοξικό περιβάλλον στο οποίο τα άνθη της δικαιοσύνης, του ήθους, της ισότητας, της ισονομίας και της φιλοπατρίας μαράθηκαν και στη θέση τους φύτρωσε μία διεφθαρμένη κοινοβουλευτική δικτατορία που στους κόλπους της ανδρώθηκαν η ιδιοτέλεια, η συναλλαγή και η προδοσία των εθνικών μας θεμάτων. Η προδοσία των Ιμίων, η κατάδοση του Λάλα, η παράδοση του Οτσαλάν, η κατάργηση των Αου και Βου Σωμάτων Στρατού, το απολεσθέν USB του κυρίου Βενιζέλου με τα σχέδια Ειδικού Χειρισμού, η διάθεση ζωτικών εδαφών, βάσεων και στρατοπέδων, η διατήρησης ανά την Επικράτεια αγνώστων προθέσεων Λαθρομεταναστών, αποτελούν σοβαρές ενδείξεις απαράδεκτης ανοχής της πολιτικής και Στρατιωτικής ηγεσίας, που οδηγούν στο ιοβόλο πρόγραμμα αλώσεως της Πατρίδας.

          Σε αυτήν την κατ’ επίφαση «Δημοκρατία», οι Ένοπλες Δυνάμεις απομονώθηκαν, περιθωριοποιήθηκαν και λοιδορήθηκαν, κατάντησαν θεραπαινίδες των εισβολέων λαθρομεταναστών, ικανά δε στελέχη τους κατηγορήθηκαν ως αντιπαραγωγικά και το ανθρώπινο δυναμικό τους ονομάσθηκε απαξιωτικά «ένστολοι». Οποία καταισχύνη!!!!

          Σήμερα οι μάσκες έπεσαν! Δεν υπάρχει κράτος δικαίου και η Ελλάς, με την δική σας ανοχή, κυβερνάται πλέον από ομάδες δοσίλογων, κλεπτών, απάτριδων και ιδιοτελών φαύλων οργάνων που υπηρετούν τις αλλότριες δυνάμεις της μνημονιακής πολιτικής και της παγκόσμιας συμμορίας του Χρήματος. Ανερμάτιστοι πολιτικοί, τραπεζίτες, εθνικοί ταγοί, δικαστικοί, ΜΜΕ και μεγαλοεργολάβοι που αντιπροσωπεύουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων έχουν κουρελιάσει το Σύνταγμα, αγνοούν τις αποφάσεις του Λαού και εξοντώνουν τον Έλληνα άνθρωπο στερώντας του τα Συνταγματικά του δικαιώματα. Ο πολιτικός κόσμος της χώρας, όργανο διεθνών αδελφοτήτων και οργανώσεων ελεγχομένων από ανθελληνικά κέντρα αποφάσεων, διαγκωνίζεται, ως οδαλίσκη, για το ποιός θα υπηρετήσει κάλλιον τους αφέντες του ενώ βρίσκεται σε διατεταγμένη ανθελληνική υπηρεσία που ξεπερνά τα όρια της προδοσίας του Έθνους και ξεπουλώντας, άνευ αιδούς, τον δημόσιο πλούτο της χώρας, καθιστά τον Λαό φτωχότερο και την Άμυνα της Χώρας ευάλωτη.

          Η κλιμάκωση των εχθρικών ενεργειών βρίσκεται προ των πυλών. Οι, δημόσια και επαναλαμβανόμενα, εκφρασμένες θέσεις του Πρέσβη των ΗΠΑ για «πιθανά αθέλητα περιστατικά» στο Αιγαίο εμπεριέχουν το σαφές μήνυμα-προειδοποίηση ότι η Ουάσιγκτον δεν είναι σε θέση ή δεν επιθυμεί πλέον να αποτρέψει μία ενδεχόμενη στρατιωτική εμπλοκή μεταξύ των δύο κρατών.

          Ο απανταχού Ελληνισμός έδωσε το «παρών» του στην Ιστορία. Το Μακεδονικό κύριοι ΔΕΝ είναι Ελληνική «υπόθεση»!!! Είναι πανανθρώπινη και όχι Εθνική. Είναι πολιτισμική και όχι πολιτική. Εκατοντάδες κορυφαίοι Επιστήμονες απέστειλαν επιστολές προς τους Αρχηγούς των Κρατών με τις οποίες πιστοποιούσαν την ελληνικότητα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

          Κύριοι, Αρχηγέ του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης και οι λοιποί Αρχηγοί των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, έχετε ακόμη καιρό να πράξτε το καθήκον σας.

          Προετοιμάσετε τον Λαό και τις Ένοπλες Δυνάμεις για την επερχόμενη απειλή. Οι επαΐοντες και ο Λαός είναι μαζί σας. Ενεργοποιήστε την Παλλαϊκή Άμυνα που θα ανεβάσει το ηθικό του Λαού, θα ενισχύσει την ικανότητά του να αντιμετωπίσει πάσης φύσεως κακόβουλο λαθρομετανάστη,  πράκτορα και μισθοφόρο που θα δράσουν στα νώτα των μαχόμενων τμημάτων. Μοιράσετε όπλα στους απόστρατους και στους δυνάμενους να τα χρησιμοποιούν, ενισχύοντας έτσι τους Εθνοφύλακες, την αστυνομία και την πυροσβεστική. Ζητήστε να παύσουν οι εκποιήσεις σπιτιών των κόκκινων δανείων και οι επιδοτήσεις που δίδονται στους Λαθρομετανάστες εις βάρος των Ελλήνων.

          Εδραιώστε την αισιοδοξία και την ελπίδα στο Λαό, ανεβάστε το ηθικό του και θέστε του το όραμα του δικού του αύριο. Φροντίστε να ανακοινωθεί παγκοσμίως ότι η Ελλάς, παρότι ανήκει στο ΝΑΤΟ και στον Ευρωπαϊκό Στρατό εν τούτοις, αναγκάζεται να τεθεί σε κατάσταση πολέμου. Ότι  πρέπει να κλείσουν τώρα τα σύνορά της μέχρι πέρατος των αλυτρωτικών τάσεων των γειτόνων και των Τουρκικών απειλών.

         Καταργήστε τις ΜΚΟ του György Schwartz (Τζωρτζ Σόρος) και επιβάλετε έλεγχο στα ΜΜΕ ώστε να παύσει ο Ψυχολογικός Πόλεμος σε βάρος του Λαού και των Ενόπλων Δυνάμεων. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι για να πολεμήσει ο στρατιώτης χρειάζεται να έχει ηθικό και να πιστεύει στο δίκαιο του αγώνα.

          Ζητήσατε την ενίσχυση της εσωτερικής ασφαλείας της χώρας με την ενεργοποίηση εθελοντριών γυναικών και με την αποδέσμευση των χιλιάδων αστυνομικών ασφαλείας προσωπικοτήτων. Ενεργοποιείστε τις Ενώσεις Εφέδρων και αποστράτων και ορίστε τους καθήκοντα και αποστολές. Απαιτείστε τον ηλεκτρονικό έλεγχο των συνόρων.

          Είσθε οι πλέον υπεύθυνοι για το μέλλον αυτής της Πατρίδας και γνωρίζετε καλύτερα από κάθε άλλον ότι η «Ελευθερία θέλει αρετή και τόλμη» και ότι το αξίωμα της ανάληψης ευθυνών αποτελεί το απαύγασμα του ήθους των Ενόπλων Δυνάμεων ως της ψυχής του Έθνους.

          Σε αυτές τις Δυνάμεις ανήκουμε και εμείς που θα διαφυλάξουμε την ακεραιότητα της χώρας και την Ελευθερία του Λαού μας. Είμαστε και εμείς δεμένοι με όρκο αίματος και μπολιασμένοι για την υπέρτατη αποστολή υπεράσπισης της Πατρίδας.

          Είμαστε παρόντες στις επάλξεις του καθήκοντος, της αξιοπρέπειας και της τιμής έτοιμοι να προσφέρουμε και την τελευταία ρανίδα του αίματός μας για την Πατρίδα του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού.

          Είμαστε παρόντες προσβλέποντας σε Εσάς που, ως ύστατη ελπίδα αποτροπής της επιδιωκόμενης ανηκέστου βλάβης της πατρίδας μας, θα ενεργοποιήσετε την Παλλαϊκή Άμυνα.

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»

ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Ακούστε στο ηχητικό την ραδιοφωνική συνέντευξη του μέλους της Πολιτικής Γραμματείας Στέργιου Σμυρλή.


ΑΚΟΥΣΤΕ (81)

Μπαράζ κινητοποιήσεων από την ΓΕΝΟΠ για το ξεπούλημα της ΔΕΗ - Συλλαλητήριο την Κυριακή στην Μεγαλόπολη
ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ 18.04.18

Κατατέθηκε στη Βουλή το σχέδιο νόμου του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ Μεγαλόπολης (3 και 4) και Φλώρινας (η υφιστάμενη μονάδα και η άδεια για την κατασκευή δεύτερης). Το σχέδιο νόμου με τίτλο «Διαρθρωτικά μέτρα για την πρόσβαση στο λιγνίτη και το περαιτέρω άνοιγμα της χονδρεμπορικής αγοράς ηλεκτρισμού» προβλέπει τη σύσταση δύο θυγατρικών της ΔΕΗ, μία για τα περιουσιακά στοιχεία στον Βορρά (Μελίτη Φλώρινας) και άλλη μία για τον Νότο (Μεγαλόπολη).

«Εθνικό έγκλημα» χαρακτηρίζει η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ την πώληση των λιγνιτικών μονάδων, καλώντας με ανοιχτή επιστολή της τους βουλευτές «να αποτρέψουν τη διάλυση του ομίλου ΔΕΗ». Σήμερα, η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ανακοινώνει πρόγραμμα κινητοποιήσεων.

Την ώρα που η χώρα έχει ανάγκη ένα ισχυρό εθνικό δημόσιο φορέα ηλεκτρικής ενέργειας, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, σπεύδει, μετά τον ΑΔΜΗΕ, να τεμαχίσει και να διαλύσει τη ΔΕΗ, είπε στο IONION FM ο Σαράντος Αλεξανδρής, περιφερειακός σύμβουλος και μέλος του ΔΣ ορυχείων σταθμών ΔΕΗ Μεγαλόπολης.

Προχωρά με το νομοσχέδιο που που κατατέθηκε, το ξεπούλημα των λιγνιτικών της μονάδων, των 2 μονάδων της Μεγαλόπολης και τη Μελίτη Ι μαζί με την άδεια για τη Μελίτη ΙΙ μαζί με τα αντίστοιχα ορυχεία, σε ιδιώτες ανταγωνιστές της και βάζοντας έτσι, αν συνυπολογίσουμε και σειρά άλλων επιβαρυντικών μέτρων (ΝΟΜΕ, πώληση πελατών, κλπ), ταφόπλακα στο μέλλον της ΔΕΗ.

Δίνει την χαριστική βολή στον ενεργειακό  γίγαντα της χώρας.

Οι επιπτώσεις από την πώληση των Μονάδων και την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ είναι προφανείς. Οι καταναλωτές  θα στερηθούν ένα κοινωνικό αγαθό και η χώρα μας ένα βασικό πυλώνα ανάπτυξης. Η περιοχή της Μεγαλόπολης θα οδηγηθεί σε παρακμή και ερημοποίηση. Θα επιδεινωθούν ταυτόχρονα οι εργασιακές σχέσεις και τα εργασιακά δικαιώματα στο χώρο της ΔΕΗ.

Ο κ. Αλεξανδρής είπε ότι ήδη από την προηγούμενη Κυριακή υπάρχουν απεργιακά μέτρα, στάσεις εργασίας και καταλήψεις στην Μεγαλόπολη. Θα κορυφωθούν οι δράσεις και με τον σχεδιασμό της ΓΕΝΟΠ από την Κυριακή το βράδυ εκτός από την παναττική που θα υπάρξει στην Αθήνα και βεβαίως υπάρχει την Κυριακή το συλλαλητήριο στις 7 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Μεγαλόπολης, που διοργανώνει η ΓΕΝΟΠ, ο δήμος Μεγαλόπολης, τοπικοί κοινωνικοί φορείς και τα σωματεία της Μεγαλόπολης. Την ίδια ώρα θα υπάρχει και μια σύσκεψη συνδικαλιστικών και κοινωνικών φορέων στην Πτολεμαΐδα και από την Κυριακή το βράδυ θα είναι επαναλαμβανόμενες 24ωρες, 48ωρες απεργίες της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΕΓΑΦΩΝΑΚΙ, ή ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ


ΑΚΟΥΣΤΕ (24)

Γιώργος Καραμπελιάς: Η Τουρκία διεκδικεί έμπρακτα την παρουσία της στο μέσον του Αιγαίου
ΑΘΗΝΑ 18.04.18

Στην παρακμή απέδωσε, κατά την σημερινή συνέντευξή του στο IONION FM, όλα τα προβλήματα της Ελλάδας ο Γιώργος Καραμπελιάς, όταν κλήθηκε από την ΠΡΩΙΝΗ ΠΕΡΙΠΟΛΟ, να σχολιάσει την κλιμακούμενη αρνητική κατάσταση που δημιουργείται για την χώρα μας από την προκλητικότητα των Τούρκων τον τελευταίο χρόνο.

Στην Ελλάδα η παρακμή παίρνει διαστάσεις αποκαλυψιακές είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καραμπελιάς γιατί τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, καμία άλλη χώρα, τουλάχιστον στην Ευρώπη, δεν αντιμετωπίζει. Αντιμετωπίζουμε προβλήματα σε όλα σχεδόν τα μέτωπα, με αποτέλεσμα οι πολίτες να νοιώθουν παραιτημένοι.

Στον οικονομικό τομέα δυστυχώς αποτύχαμε, ολοκληρώθηκε αυτός ο κύκλος και σήμερα περνάμε όλο και πιο έντονα στην επόμενη φάση στην οποία εμπλέκονται τα γεωπολιτικά προβλήματα και ίσως ακόμη και η ακεραιότητα της χώρας.

Ο κ. Καραμπελιάς χαρακτήρισε εντυπωσιακό το γεγονός το οποίο συνέβη στους Φούρνους. Η σημασία αυτής της πρόκλησης, είπε ο κ. Καραμπελιάς, είναι ακόμη μεγαλύτερη από τις προηγούμενες, διότι οι Φούρνοι ευρίσκονται πολύ βαθιά στο εσωτερικό του Ελληνικού χώρου και είναι πολλά μίλια από τα παράλια της Τουρκίας. Με αυτόν τον τρόπο κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα, φτάνοντας ουσιαστικά στην Ικαρία. Η Τουρκία κλιμακώνει πλέον, για να επιτύχει έστω και με βραχονησίδες προς το παρόν, να διεκδικεί έμπρακτα την παρουσία της στο μέσον του Αιγαίου.

Η Τουρκία θεωρεί ότι η στιγμή αυτή είναι κατάλληλη. Και είναι κατάλληλη, πρώτον λόγω της πτώσης του δυναμικού της χώρας. Δεύτερο στοιχείο είναι η αστάθεια και η ρευστότητα στην περιοχή, που είναι γενικευμένη. Χαρακτηριστική είναι επίσης και η συμμαχία της Τουρκίας και με τα δυο στρατόπεδα και με την Ρωσία και με το ΝΑΤΟ, το οποίο σημειωτέον, δεν τολμάει να βγάλει τσιμουδιά για τις παραβιάσεις των Τούρκων.

Ο κ. Καραμπελιάς παρατήρησε ακόμη ότι για πρώτη φορά υπάρχει μια σχετική αφύπνιση του λαού η οποία εκφράζεται και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε ένα βαθμό και αυτό ξεκίνησε από το θέμα των Σκοπίων και τα μεγάλα συλλαλητήρια που ακολούθησαν και έφτασε στο ζήτημα της Τουρκίας, που είναι και το κεντρικό ζήτημα.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΕΓΑΦΩΝΑΚΙ, ή ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ


ΑΚΟΥΣΤΕ (42)

Νέα ερώτηση για την "καρμανιόλα" Πύργου Πάτρας από τον Γιάννη Κουτσούκο
ΗΛΕΙΑ, 18.04.18

Νέα ερώτηση για τον δρόμο – καρμανιόλα Πύργου Πάτρας η κατασκευή του οποίου  παραμένει ακόμη στα χαρτιά κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Κουτσούκος .

« Από τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται ότι ο αρμόδιος υπουργός δεν έχει πεί την αλήθεια καθώς η δέσμευσή του ως προς το χρονοδιάγραμμα της έναρξης των εργασιών δεν υφίσταται πιά. Αγωνιούμε όλοι για την τύχη ενός σημαντικού έργου που σχετίζεται με την ανάπτυξη της Ηλείας και τη ασφάλεια των οδηγών» - ανέφερε στο IONION FM, μεταξύ άλλων ο κ. Κουτσούκος.


ΑΚΟΥΣΤΕ (38)

 
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

Η ιστορία είναι γνωστή από το καλοκαίρι του 2007.

Άρχισε με αιτία τις καταστροφικές πυρκαγιές της Ηλείας, τις ευθύνες, αλλά και το πλιάτσικο που ακολούθησε…

Το IONION FM, ως άλλος Κεμάλ (Ν. Γκάτσου-Μ. Χατζηδάκι), νόμισε τότε πως μπορεί ν΄αλλάξει τον τόπο…. Όμως, πικρές οι βουλές του Αλλάχ και σκοτεινές οι ψυχές των ανθρώπων…

Την γνωρίζετε όλοι καλά πλέον αυτή την ιστορία, τόσο που δεν σας κάνει αίσθηση πια!.. Θα σκέφ


«Νεκροί» και Ζωντανοί αγώνες στα χρόνια των μνημονίων
Δεν είναι εύκολο πράγμα να είσαι μέσα στην ακριβή επικαιρότητα, αν αυτή εξελίσσεται όταν ο λαός κοιμάται. Και δεν μιλάω βέβαια για την βίαιη εξέλιξη ενός φυσικού φαινομένου, όπως είναι για παράδειγμα

Οι Περιφράξεις της Αξιοπρέπειάς μας

Σήμερα θα μιλήσουμε για τις ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΜΑΣ. Θα καταλάβετε…

Την κατάσταση που βιώνει σήμερα η χώρα μας με τα ξεπουλήματα και τα ΤΑΙΠΕΔ που σκαρφίστηκαν τα ξένα και ντόπια συμφέροντα, εμείς εδώ στο ακρωτήριο Χελωνάτα και στην πόλη του Βαρθολομιού τα γνωρίσαμε πριν από 20 περίπου


ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΕΣΑΛΩΣΕ ΚΑΙ «ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ» ΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΥΤΙ ΔΙΑΘΈΣΙΜΟ;

Όλα τα παρακάτω είναι ένα θρίλερ! Τα θρίλερ πάντα τα αποφεύγαμε. Τώρα όμως αναγκαστικά πρωταγωνιστούμε σ’ ένα τέτοιο για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε. Δεν ευχόμαστε σε κανέναν να το ζήσει ούτε καν απ’ τον κινηματογράφο. Θα σας το περιγράψω όσο πιο συνοπτικά μπορώ και σας παρακαλώ να βρείτε τον χρόνο για να καταλάβετε όλη αυτή την ιστορία


«ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ» ΧΑΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Ερώτηση που αφορά στους περιφερειακούς Ρ/Σ και τον τρόπο που αυτοί πολεμούνται και οδηγούνται στη φίμωση κατέθεσε στη βουλή ο βουλευτής Ηλείας της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ Γιώργος Κοντογιαννης. Στην πολύ διεισδυτική ερώτηση ο κ. Κοντογιάννης αναφέρεται στην πολυνομία και στο χάος που εντέχνως έχει δημιουργηθεί ειδικότερα τα τελευταία χρόνια στα ραδιόφωνα της Ελληνικής περιφέρειας


ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΙΟΝΙΟΝ FM

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πάτρα 16 Ιουνίου 2011
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρ. Πρωτ: 72372/222
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΨΗΦΙΣΜΑ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΘΕΜΑ: ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΙΟΝΙΟΝ FM ΗΛΕΙΑΣ


ΙΟΝΙΟΝ FM - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣE ΘΑΝΑΤΟ ΔΙΑ ΠΝΙΓΜΟΥ! ΜΕΤΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟΝ FM ΑΧΑΪΑΣ, ΤΩΡΑ ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟΝ FM ΗΛΕΙΑΣ

Η ΑΠΟΦΑΣΗ

80.000 ευρώ πρόστιμο γιατί εκπέμπουμε εκεί που εκπέμπαμε 22 χρόνια τώρα. Εκεί που με συγκεκριμένες συντεταγμένες μας αδειοδότησε το 1989, με την 10991/Z2/1214/30-11-89 άδεια ιδρύσεως ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ και λειτουργίας το κράτος. Η οποία όπως λένε οι νόμοι 2173/1993, 2328/1995 και ο τελευταίος 3592/2007 άρθρο 5 παρ. 7, εδάφιο β. είναι ακόμ