IONION FM - Ραδιόφωνο Δυτικής Ελλάδας
 
 
   
 
 
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΔΙΕΘΝΗ
ΕΠΙΣΤΗΜΗ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
MEDIA
ΕΚΛΟΓΕΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
EVENTS
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
FUN
ΙΣΤΟΡΙΑ
ΕΜΒΕΛΕΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΙΟΝΙΟΝ FM RADIO NETWORK


ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕΙΟΝ: Η Ζωή Είναι Όμορφη σε Όλες τις Ηλικίες!
20.06.18

Ένα πρότυπος οίκος ευγηρίας, ουσιαστικά ένα πεντάστερο ξενοδοχείο στην Καλαμάτα το γνωστό ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕΙΟΝ, για άτομα τρίτης ηλικίας, υπάρχει πάνω από δυο χρόνια στην περιοχή Κατσέικα της Καλαμάτας με θέα την πόλη και τον Μεσσηνιακό κόλπο. Όπως δήλωσε στο IONION FM, ο διευθύνων σύμβουλος Νίκος Παπαδόπουλος, ο ιδιοκτήτης της μονάδας είναι ο Σταύρος Παπαδόπουλος που είναι επιχειρηματίας στο Χινγκ Κογκ, καλαματιανός στην καταγωγή και θέλησε με αυτόν τον τρόπο να προσφέρει στην Καλαμάτα έναν οίκο ευγηρίας σε άλλα πρότυπα  και μακριά από την έννοια του γηροκομείου. Ο κ. Παπδόπουλος περιέγραψε τις παροχές, μέσα στις οποίες υπάρχει ιατρική επίβλεψη και νοσηλευτική φροντίδα, προγράμματα θεραπειών, πελοποννησιακή διατροφή και πολλά άλλα που θα ακούσετε στο ηχητικό που ακολουθεί από την συνέντευξη του κ. Παπαδόπουλου στο IONION FM και στην ΠΡΩΙΝΗ ΠΕΡΙΠΟΛΟ.


ΑΚΟΥΣΤΕ (174)

Σαράντος Καργάκος για την συμφωνία στις Πρέσπες: "Και διηγώντας τα να κλαις..." (video)
19.06.18

Χρησιμοποιώντας τους στίχους του ποιητή Καβάφη, ο Καθηγητής Φιλογογίας και ιστορικός Σαράντος Καργάκος χαρακτήρισε την συμφωνία για το ονοματολογικό των Σκοπίων ως "πληγή από φρικτό μαχαίρι" και την ελληνική αποστολή στις Πρέσπες ως  "μπαλέτο σουρομαδημένων κύκνων". Ο κ. Καργάκος υποστηρίζει ακόμη ότι "η Μακεδονία θυσιάστηκε στο βωμό μίας μικροπολιτικής σκοπιμότητας", αποδίδοντας παράλληλα τις ευθύνες όχι μόνο στην κυβερνώσα παράταξη, αλλά και σε όλα τα κόμματα του ελληνικού κοινονοβουλίου, όπως θα ακούσετε στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα από την εκπομπή "Πρωινή περίπολος" .


ΑΚΟΥΣΤΕ (157)

Επαναλειτουργεί από τις αρχές Ιουλίου μέχρι τέλους Αυγούστου το θρυλικό «Σινέ Ρόδον»
19.06.18

Επαναλειτουργεί από τις αρχές Ιουλίου μέχρι τέλους Αυγούστου , το ιστορικό θερινό σινεμά «Σινέ Ρόδον» στον Σταφιδόκαμπο του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης.

« Εχουν πάρει όλες τις άδειες από τις αρμόδιες υπηρεσίες  και φέτος η λειτουργία του σινεμά θα είναι νόμιμη . Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παιδικές ταινίες και ταινίες πρώτης προβολής ενώ οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παράλληλα με τις ταινίες και το ποτό τους η το αναψυκτικό τους σε ένα υπέροχο περιβάλλον πνιγμένο στο πράσινο» - ανέφερε στο IONION FM ο υπεύθυνος του θερινού σινεμά Γιώργος Αλεβιζόπουλος.


ΑΚΟΥΣΤΕ (139)

Ημερίδα για τα χρέη την Παρασκευή στον Πύργο
19.06.18

Με αφορμή το παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη των Ελλήνων εδώ και 10 χρόνια, ώστε να υποφέρουν εκείνοι και όχι το τραπεζικό σύστημα ή οι Δημόσιοι οργανισμοί, τα οποία προστατεύονται μονίμως ως "κόρη οφθαλμού", το Επιμελητήριο Ηλείας οργανώνει ενημερωτική ημερίδα για το θέμα του Εξωδικαστικού συμβιβασμού, για την οποία μας ενημερώνει ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου κ. Κώστας Νικολούτσος, ο οποίος μας σημειώνει και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του Νομού Ηλεία, Έτσι Ενημερωτική ημερίδα διοργανώνει το Επιμελητήριο Ηλείας την Παρασκευή στις 22 Ιουνίου στις 7 και μισή το απόγευμα, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, με θέμα "Ρύθμιση χρεών Επιχειρήσεων και Ελεύθερων Επαγγελματιών". Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Ειδικός γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτης Κουρμούσης και θα εστιάσει στην παρουσίαση του νομοθετικού πλαισίου του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών, μετά και τις τελευταίες βελτιώσεις.


ΑΚΟΥΣΤΕ (105)

Εταιρία - τσαμπουκάς και κακοπληρωτής, ταλαιπωρεί κτηνοτρόφο
19.06.18

Στο πλευρό του κτηνοτρόφου που αντέδρασε δυναμικά κατά εταιρείας γάλακτος επειδή η τελευταία του χρωστούσε το ποσό των 15.000 ευρώ , βρίσκονται κτηνοτρόφοι και αγρότες της Ηλείας.

« Περιμένουμε με ενδιαφέρον το αποτέλεσμα της εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων από το αρμόδιο δικαστήριο του Πύργου το οποίο δεν επέτρεψε να γίνει η εκδίκαση μέσα σε αίθουσα και όχι σε γραφείο, αίτημα που είχε σκοπό την πλήρη και δημόσια ενημέρωση των πολιτών. Ο μοναδικός δρόμος απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα είναι ο αγώνας και οι κινητοποιήσεις» - ανέφερε στο IONION FM ο Χρήστος Γιαννόπουλος πρόεδρος της ΟΑΣΗ.      


ΑΚΟΥΣΤΕ (119)

Χρήστος Βαλλιανάτος: Περιμένουμε τους εκτιμητές, αλλά και για τις παλιές καταστροφές δεν έχουμε πληρωθεί ακόμα
18.06.18

Για τις καταστροφές που υφίσταται η παραγωγή της βιομηχανικής τομάτας για 3η  συνεχή σεζόν, μιλάει στην «Πρωινή Περίπολο», ο Πρόεδρος της Ένωσης Παραγωγών Αμαλιάδας Χρήστος Βαλλιανάτος.  Ακόμη ο κ. Βαλλιανάτος μας αναφέρει στο παρακάτω ηχητικό και για την αδικαιολόγητη μακροχρόνια αναμονή των παραγωγών σχετικά με την καταβολή των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ, που εν πολλοίς οφείλεται στην καθυστέρηση των αυτοψιών. Ακούστε στο παρακάτω ηχητικό την ενδιαφέρουσα συνομιλία του με τον Δημήτρη Κολόκα.


ΑΚΟΥΣΤΕ (93)

Καταστροφές στη βόρεια Ηλεία! Οι αγρότες ζητάνε αναπροσαρμογή των όρων ασφάλισης
18.06.18

Και μέσα σ’ όλα ο καιρός τρελάθηκε! Ο Σπύρος Κούγιας αγρότης από την Βάρδα, μας ενημερώνει για τις σοβαρές ζημιές που υπέστησαν τα εποχικά αγροτικά προϊόντα από την έντονη (και εκτός εποχής) βροχόπτωση και δοθείσης της ευκαιρίας κάνει έκκληση μέσω της εκπομπής «Πρωινή Περίπολος», προς όλους τους φορείς, για την αναπροσαρμογή των όρων της ασφάλισης της αγροτικής παραγωγής σε περιπτώσεις καταστροφών από βροχές, λόγω και των περιβαντολλογικών αλλαγών που παρατηρούνται τα τελευταία χρόνια. Ακούστε προσεχτικά τις επισημάνσεις του κ. Κούγια στο παρακάτω ηχητικό.


ΑΚΟΥΣΤΕ (108)

Εταιρία γάλακτος στα δικαστήρια κατά κτηνοτρόφου - Στήριξη από την ΟΑΣΗ
18.06.18

Κοντά στον κτηνοτρόφο που μπλόκαρε προ ημερών βυτιοφόρο εταιρείας γάλακτος , επειδή η τελευταία του χρωστούσε 15.000 ευρώ από την πώληση του προιόντος σε αυτή, βρίσκεται η ΟΑΣΗ .

« Πήγαμε σήμερα στα δικαστήρια του Πύργου για να στείλουμε το μήνυμα ο κτηνοτρόφος δεν είναι μόνος του και ότι το δικαστήριο θα πρέπει να λάβει υπόψη του την οικονομική κατάσταση αυτου του ανθρώπου . Μόνο με αγώνες μπορεί να αλλάξει η γενικότερη πολιτική των μεγάλων οικονομικών παραγόντων που εκμεταλλεύονται τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους στο όνομα της οικονομικής κρίσης» - ανέφερε στο IONION FM ο πρόεδρος της ΟΑΣΗ Χρήστος Γιαννόπουλος.


ΑΚΟΥΣΤΕ (108)

Χρυσό Βραβείο για την Ποιότητα Γεύσης στον «Ελαιώνα της Μαρίνας»
18.06.18

Επ’ αφορμή του Χρυσού Βραβείου για την Ποιότητα Γεύσης που απένειμε η 30μελής επιτροπή των Ελλήνων και Ξένων ΣΕΦ στον «Ελαιώνα της Μαρίνας», ο συνιδιοκτήτης  του γνωστού Εστιατορίου της παραλίας της Γλύφας Ηλείας, κ. Νίκος Γουλιαδίτης, εξηγεί μέσω της εκπομπής «Πρωινή Περίπολος» του Δημήτρη Κολόκα, για την σημαντικότητα του διαγωνισμού που διοργανώνει το estiatoria.gr και για την συνδρομή του στην ανάπτυξη του Γαστρονομικού Τουρισμού.


ΑΚΟΥΣΤΕ (138)

Επιδιόρθωση παλιών ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών για προστασία του περιβάλλοντος
18.06.18

Δράση με πολλαπλές οικολογικές και κοινωνικές στοχεύσεις επαναλαμβάνει φέτος στις 23 Ιουνίου (Σαχτούρη 64) η ΟΙΚΙΠΑ στην Πάτρα σε συνεργασία με την Κοινωνική Συνεταιρστική και Οικολογική Επιχείρηση «Ανακυκλώνω στην Πηγη». Σκοπός είναι η επιδιόρθωση των παλιών ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών αντικειμένων με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος από τις τοξικές ουσίες.

«Δεν πρόκειται για κάποια εθελοντική πρωτοβουλία δωρέαν επισκευής συσκευών αλλά για την ενεργό εμπλοκή των πολιτών στην επιδιόρθωση των συσκευών τους με την καθοδήγηση έμπειρων τεχνικών» - ανέφερε στο IONION FM ο Γιώργος Κανέλλης μέλος της ΟΙΚΙΠΑ. 


ΑΚΟΥΣΤΕ (96)

Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας
15.06.18

Εναρκτήρια ημερίδα Παρουσίασης του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας θα  πραγματοποιηθεί  στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου την Δευτέρα 18 Ιουνίου και ώρα 19.30 ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και ομιλία από το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Πύργου με θέμα την «Εμφυλη Βία». Όπως τόνισε στο IONION FM ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος  Πέτρος Γιαννακόπουλος τα Κέντρα Κοινότητας είναι Δομές που σχεδιάστηκαν στο ΕΣΠΑ 2014-2020, λειτουργούν στους Δήμους και παρέχουν ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών υπηρεσιών  στους κατοίκους τους, με στόχο την καταπολέμηση της φτώχειας, του κοινωνικού αποκλεισμού και κάθε μορφής διακρίσεων, την υποστήριξη προώθησης στην απασχόληση και την κοινωνική ένταξη ευάλωτων κυρίως ατόμων μέσω ενεργειών βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου. 


ΑΚΟΥΣΤΕ (149)

Τα όνειρα της γιαγιάς παραμυθούς στην παραλία της Ζαχάρως
14.06.18

Πως τα  Όνειρα της γιαγιάς παραμυθούς  μπορούν να μάθουν τα παιδιά για την αποδοχή της διαφορετικότητας, της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας; Την αξία της ειρήνης και του κακού που σπέρνει ο πόλεμος και μάλιστα στην παραλία της Ζαχάρως, κάθε απόγευμα 7:30 με 9:30 σε χώρο δίπλα από το παρα θιν αλός. Θα υπάρχει και bazaar όπου θα πωλούνται σουβενίρ της γιαγιάς Παραμυθούς. Ακούστε το απόσπασμα της εκπομπής «Πρωινή Περίπολος», με την συνομιλία του Δημήτρη Κολόκα με τον γνωστό δημοσιογράφο Κρικόρ Τζακιτζιάν, στο παρακάτω ηχητικό, για να κατατοπιστείτε πλήρως.


ΑΚΟΥΣΤΕ (80)

31 Χρόνια μετά ο Αργύρης Καμπούρης θυμάται (video)
14.06.18

Έφυγε μόλις στα 51 χρόνια ο πρώην αντιδήμαρχος Αντώνης Βαγγόπουλος
14.06.18

Θλίψη σκόρπισε στην Ηλεία ο αιφνιδιαστικός θάνατος από ανακοπή καρδιάς του 51χρονου πρώην αντιδημάρχου του Πύργου Αντώνη Βαγγόπουλου. Με αφορμή το θλιβερό γεγονός ο καρδιολόγος Γιώργος Παναγούλιας εξήγησε στο IONION FM τους κινδύνους που προέρχονται σε σχέση με την καρδιά .

« Το άγχος, η κακή διατροφή και το κάπνισμα αποτελούν ένα εκρηκτικό μίγμα που μπορεί να αποβεί μοιραίο για κάποιον που δεν προσέχει . Η άθληση σε συνδυασμό με τις εξειδικευμένες ιατρικές εξετάσεις είναι το μοναδικό μέσο αντιμετώπισης των καρδιακών παθήσεων» - ανέφερε ο κ. Παναγούλιας.


ΑΚΟΥΣΤΕ (83)

Οι κίνδυνοι της καθιέρωσης της υποχρεωτικής φοίτησης των παιδιών ηλικίας μέχρι έξι χρόνων
14.06.18

Το προβληματισμό της για την φοίτηση των παιδιών ηλικίας έως 6 ετών στους παιδικούς σταθμούς μετά τις τελευταίες ρυθμίσεις του υπουργείου Παιδείας εξέφρασαν στο IONION FM τα μέλη της  Ομάδας ΠΡΩτοβουλίας ΓΟΝέων για την πρόοδο, την ΑΣφάλεια και υπεράσπιση των δικαιωμάτων των μικρών μας παιδιών, προσχολικής ηλικίας (0-6).

«Aφήνοντας στην άκρη την δύσκολη και απαιτητική, λόγω οικονομικών συνθηκών, επαγγελματική μας ζωή, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις φωνές μας και τις εμπειρίες μας, διεκδικώντας ένα καλύτερο και ασφαλέστερο παρόν και μέλλον για τα παιδιά μας.Ορίσαμε ενδεκαμελή επιτροπή αγώνα και λαϊκή βάση γονέων η οποία μέχρι τώρα αριθμεί 3.215 μέλη, ενώ ακόμα και τώρα οι εγγραφές συνεχίζονται και η λαϊκή βάση γονέων αυξάνεται. Αφορμή ήταν, η απόφαση της Κυβέρνησης να εφαρμόσει, την πιλοτική, δίχρονη υποχρεωτική φοίτηση των 4χρονων παιδιών στο Νηπιαγωγείο, του Δήμου μας. Ρωτάμε λοιπόν τους αρμόδιους: Ο Δήμος λέει «ΟΧΙ» και ζητάει να μην γίνει ο Πύργος, το «πείραμα» της υποχρεωτικότητας. Το κυριότερο: Με 2 επιστολές που έχει στείλει ο Δήμαρχος Πύργου, στον Υπουργό και Υφυπουργό Παιδείας δηλώνει ξεκάθαρα, όχι μόνο ότι οι διαθέσιμες δομές δε μπορούν να καλύψουν αριθμητικά τα παιδιά, αλλά ότι στην κατάσταση που βρίσκονται, δεν εγγυώνται και την ΑΣΦΑΛΕΙΑ τους.| - ανέφερε στο IONION FM ο πρόεδρος της κίνησης Δημήτριος Βάλαρης .


ΑΚΟΥΣΤΕ (75)

 
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

Η ιστορία είναι γνωστή από το καλοκαίρι του 2007.

Άρχισε με αιτία τις καταστροφικές πυρκαγιές της Ηλείας, τις ευθύνες, αλλά και το πλιάτσικο που ακολούθησε…

Το IONION FM, ως άλλος Κεμάλ (Ν. Γκάτσου-Μ. Χατζηδάκι), νόμισε τότε πως μπορεί ν΄αλλάξει τον τόπο…. Όμως, πικρές οι βουλές του Αλλάχ και σκοτεινές οι ψυχές των ανθρώπων…

Την γνωρίζετε όλοι καλά πλέον αυτή την ιστορία, τόσο που δεν σας κάνει αίσθηση πια!.. Θα σκέφ


«Νεκροί» και Ζωντανοί αγώνες στα χρόνια των μνημονίων
Δεν είναι εύκολο πράγμα να είσαι μέσα στην ακριβή επικαιρότητα, αν αυτή εξελίσσεται όταν ο λαός κοιμάται. Και δεν μιλάω βέβαια για την βίαιη εξέλιξη ενός φυσικού φαινομένου, όπως είναι για παράδειγμα

Οι Περιφράξεις της Αξιοπρέπειάς μας

Σήμερα θα μιλήσουμε για τις ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΜΑΣ. Θα καταλάβετε…

Την κατάσταση που βιώνει σήμερα η χώρα μας με τα ξεπουλήματα και τα ΤΑΙΠΕΔ που σκαρφίστηκαν τα ξένα και ντόπια συμφέροντα, εμείς εδώ στο ακρωτήριο Χελωνάτα και στην πόλη του Βαρθολομιού τα γνωρίσαμε πριν από 20 περίπου


ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΕΣΑΛΩΣΕ ΚΑΙ «ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ» ΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΥΤΙ ΔΙΑΘΈΣΙΜΟ;

Όλα τα παρακάτω είναι ένα θρίλερ! Τα θρίλερ πάντα τα αποφεύγαμε. Τώρα όμως αναγκαστικά πρωταγωνιστούμε σ’ ένα τέτοιο για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε. Δεν ευχόμαστε σε κανέναν να το ζήσει ούτε καν απ’ τον κινηματογράφο. Θα σας το περιγράψω όσο πιο συνοπτικά μπορώ και σας παρακαλώ να βρείτε τον χρόνο για να καταλάβετε όλη αυτή την ιστορία


«ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ» ΧΑΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Ερώτηση που αφορά στους περιφερειακούς Ρ/Σ και τον τρόπο που αυτοί πολεμούνται και οδηγούνται στη φίμωση κατέθεσε στη βουλή ο βουλευτής Ηλείας της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ Γιώργος Κοντογιαννης. Στην πολύ διεισδυτική ερώτηση ο κ. Κοντογιάννης αναφέρεται στην πολυνομία και στο χάος που εντέχνως έχει δημιουργηθεί ειδικότερα τα τελευταία χρόνια στα ραδιόφωνα της Ελληνικής περιφέρειας


ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΙΟΝΙΟΝ FM

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πάτρα 16 Ιουνίου 2011
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρ. Πρωτ: 72372/222
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΨΗΦΙΣΜΑ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΘΕΜΑ: ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΙΟΝΙΟΝ FM ΗΛΕΙΑΣ


ΙΟΝΙΟΝ FM - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣE ΘΑΝΑΤΟ ΔΙΑ ΠΝΙΓΜΟΥ! ΜΕΤΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟΝ FM ΑΧΑΪΑΣ, ΤΩΡΑ ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟΝ FM ΗΛΕΙΑΣ

Η ΑΠΟΦΑΣΗ

80.000 ευρώ πρόστιμο γιατί εκπέμπουμε εκεί που εκπέμπαμε 22 χρόνια τώρα. Εκεί που με συγκεκριμένες συντεταγμένες μας αδειοδότησε το 1989, με την 10991/Z2/1214/30-11-89 άδεια ιδρύσεως ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ και λειτουργίας το κράτος. Η οποία όπως λένε οι νόμοι 2173/1993, 2328/1995 και ο τελευταίος 3592/2007 άρθρο 5 παρ. 7, εδάφιο β. είναι ακόμ