IONION FM - Ειδήσεις Δυτικής Ελλάδας
 
 
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΕΝΗ
ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
ΕΕ 2018/334

Ο μόνος τρόπος αντίστασης στη ζούγκλα της σύγχρονης ζωής, είναι να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ
04.07.24


Σήμερα είναι Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024 - Έχετε την καλημέρα μου

Θα ξεκινήσουμε με ένα δημοσίευμα που είδαμε στο Κουρδιστό Πορτοκάλι και αναφέρεται στον εξαίρετο καλλιτέχνη και άνθρωπο από την Κρήτη, Μανώλη Λιδάκη. Ο Μανώλης Λιδάκης μέσω του λογαριασμού του στο FB κοινοποιεί τις απόψεις του και τον παρακολουθώ και τον διαβάζω. Έχει πολιτική άποψη και φαινόταν εδώ και αρκετό καιρό που είχε αποτραβηχτεί στην Κρήτη πως τον πονούσε η ρότα που έχει πάρει η πατρίδα του τα τελευταία χρόνια. Ένα καλλιτέχνης ευγενής με υψηλά αποθέματα ευαισθησίας

Γράφει λοιπόν το ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ πως ο Μανώλης Λιδάκης έχει κάνει τα εμβόλια COVID-19 και τώρα λέει> Εύχομαι να μην έλθει στη θέση μου ούτε ο χειρότερος εχθρός μου

-Πρέπει να κάνω δύο χειρουργεία, οι δυνάμεις μου δεν μου επιτρέπουν να εμφανίζομαι επί σκηνής

Με ένα συγκλονιστικό όσο και ανθρώπινο μήνυμα ένας ευγενής καλλιτέχνης ο οποίος ακόμη και όταν, όπως θα δείτε, επέλεξε να τρυπηθεί με το εμβόλιο COVID-19 έδειξε τον σεβασμό τους σε όσους δεν έκαναν την ίδια επιλογή.

Ο Μανώλης Λιδάκης λοιπόν μίλησε με γενναιότητα ψυχής λέγοντας “εύχομαι υγεία σε όλους και να μην έρθει ποτέ κανένας στην θέση μου ούτε ο χειρότερος εχθρός μου…” καθώς ανακοίνωσε την αναβολή των συναυλιών του και ένα πρόβλημα υγείας που δείχνει εξαιρετικά σοβαρό.

-Αγαπημένοι μου φίλοι, λυπάμαι πάρα πολύ που σας στεναχωρώ αλλά υπάρχουν σοβαροί λόγοι υγείας (πρέπει να κάνω δύο χειρουργεία), οι δυνάμεις μου δεν μου επιτρέπουν να εμφανίζομαι επί σκηνής και να συνεχίσω την περιοδεία αυτή που έχει προγραμματιστεί σε όλη την Ελλάδα.

Εύχομαι υγεία σε όλους και να μην έρθει ποτέ κανένας στην θέση μου ούτε ο χειρότερος εχθρός μου.

Δικός σας πάντα…

Μανώλης Λιδάκης-Manolis Lidakis

Δείτε στη συνέχεια την ανάρτησή του για τα εμβόλια COVID-19 και την επιλογή του να εμβολιαστεί>

Ήταν 23 Σεπτεμβρίου 2021 όταν θα έγραφε σε ανάρτησή του στο Facebook>

Γεια σας αγαπημένοι φίλες και φίλοι

Όπως σας είχα πει σε προηγούμενη ανάρτηση, κατοικώ πλέον στην Κρήτη εξακολουθώντας να ενδιαφέρομαι πάρα πολύ για τη δουλειά μου.
Η δική μου εργασία ήταν η πρώτη που δέχτηκε το πλήγμα απ’ την πανδημία και θα είναι η τελευταία που θα δει χαρά και λύτρωση.
Ευρισκόμενος καθημερινά στη φύση, με καθαρή σκέψη κι αντικειμενικότητα παρακολουθώ με θλίψη όλα αυτά που συμβαίνουν.
Ο παγκόσμιος φασισμός ο οποίος κάθεται με άνεση στην πανάκριβη πολυθρόνα του έχει μόνο έναν τρόπο να μας τρομάξει. Τη δύναμη του κακού η οποία αναμφισβήτητα υπάρχει ανάμεσά μας και κυκλοφορεί προσπαθώντας με τον φόβο του διαβόλου να μας μεταφέρει αυτόν τον φόβο και να μας μεταβάλλει. Ήδη είμαστε μια παγκόσμια δραματοποιημένη κοινωνία στην οποία βασιλεύει, εκτός των άλλων, η σύγχυση, δημιουργώντας σε όλους μας, ανεμβολίαστους και μη, καταστάσεις οι οποίες δεν συμβαίνουν για πρώτη φορά. Έχουν υπάρξει και στο παρελθόν.
Είναι ένας μοντέρνος ιός ο οποίος είναι πανέξυπνος και μεταλλάσσεται.
Ο στόχος τους λοιπόν είναι να “μεταβάλλουν” κι εμάς σε μικρούς διαβόλους οι οποίοι θα αλληλοφαγωθούν μεταξύ τους. Μας τοποθετούν το ένα πρόβλημα πάνω στο άλλο, μην ξεχνάτε αυτά που είχαμε προ κορονοϊού, ούτως ώστε το ποίμνιο να μπορέσει να είναι και ελέγξιμο.
Αυτός είναι ο στόχος. Είμαι απόλυτα βέβαιος πλέον ότι η περίπτωση του covid δεν είναι τυχαία. Δεν έχει δημιουργηθεί απ’ το φυσικό κακό αλλά απ’ το ηθικό κακό των φασιστοειδών.
Βλέπω εικόνες στα σχολεία με παιδιά, γονείς κι αστυνομικούς και πραγματικά είναι μια θλιβερή εικόνα που καταδεικνύει ότι αυτό που έχουν στοχεύσει να μας κάνουν είναι πολύ κοντά.
Να μη φοβόμαστε, να είμαστε δυνατοί γιατί ο πόλεμος θέλει δύναμη. Ας αγωνιστούμε όλοι μας για τα μικρά παιδιά του αύριο που δε φταίνε σε τίποτα. Όσο για το εμβόλιο του covid, ο καθένας ας πράξει κατά συνείδηση. Εγώ πάντως εμβολιάστηκα.
Δύναμη θέλει ο πόλεμος ωρεεεεεε!
Κουράγιο και θα βγούμε νικητές.
Σας φιλώ γλυκά,
Μανώλης.
Υ. Γ. Ξέρω ότι όλα αυτά που λέω θα έχουν κόστος για εμένα αλλά αυτό έλειπε να τους φοβόμαστε κιόλας!

Να ‘σαι καλά ρε Μανόλη και περαστικά μέσα από τις ψυχές όλων μας όσων αγαπούν τους ανθρώπους. Γιατί πρώτα απ’ όλα πρέπει να είμαστε άνθρωποι, ο μόνος τρόπος αντίστασης στη ζούγκλαεπιστροφή