IONION FM - Ειδήσεις Δυτικής Ελλάδας
 
 
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΕΝΗ
ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
ΕΕ 2018/334

Κάντο όπως στο δημοψήφισμα
08.06.24


Καλημέρα σήμερα είναι η Παρασκευή της 7ης  Ιουνίου 2024 της Παρασκευής των εκλογών.  Από τα μεσάνυχτα και μετά θα το βουλώσουμε για να μην επηρεάζουμε τους ψηφοφόρους που θα πάνε στην κάλπη ή θα στείλουν το δημοκρατικό καθήκον τους! Έχω την αίσθηση πως τόση πολλή δημοκρατία δεν την αντέχει το ανθρώπινο σώμα και ο νους. Λίγο κράτει ρε παιδιά…

«Κραχ» χειρότερο από αυτό του 2008 βλέπει να έρχεται ο διάσημος οικονομολόγος και επενδυτής Ρόμπερτ Κιγιοσάκι.

"Ο κόσμος θα υποφέρει. Οι γραφειακοί χώροι και γενικά τα εμπορικά ακίνητα θα μετατραπούν σε καταφύγιο για απόρους και αστέγους.

Οι αγορές, σε ιστορικά υψηλά, είναι φούσκες. Μην ακούτε κανέναν σύμβουλο και μην αγοράζετε τίποτε, ειδικά σπίτια".

Υπάρχει κι άλλος κόσμος εκτός από αυτόν της δύσης, αλλά οι ειδήσεις του δεν φτάνουν εδώ στη δημοκρατική δύση. Την άγρια Δύση

Ο κυνηγημένος από το σύστημα, μόνιμος τρόφιμος των δικαστηρίων επειδή πήγαινε να σώσει τις περιουσίες του κοσμάκη από τα αρπαχτικά, πρώην υπουργός επί ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης διακηρύττει από την Αγία Πετρούπολη όπου βρίσκεται, πως η Δύση είναι σε αδιέξοδο - Έχασε τον πόλεμο στην Ουκρανία και Κηρύσσει τον Γ΄ΠΠ” λέει.

Από το ΙΣΚΡΑ μαθαίνουμε πως το ελληνικό φαύλο πολιτικό  σκηνικό και τα ελληνικά παραδομένα πολιτικά κόμματα, εκτός τόπου και χρόνου και ευρισκόμενα σε αφασία  και υποδούλωση, σπρώχνουν στον όλεθρο την Ελλάδα

Ξεκίνησε πανηγυρικά την Τετάρτη στις 5 του μήνα με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή, παρά το μποϋκοτάζ της Δύσης , το παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης ( Λένινγκραντ) , στο οποίο παρευρίσκεται και ο επικεφαλής του ΔΗ.Κ.Ε.Α. Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος είναι και ο μόνος Έλληνας που δίνει το παρόν μετά από πρόσκληση της Ρωσικής κυβέρνησης.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης με δηλώσεις του στα ρωσικά ΜΜΕ χαιρέτισε το forum της Αγ. Πετρούπολης και τόνισε πως η φετινή επιτυχία του αποτελεί άλλη μια ένδειξη της μεγάλης νίκης που θα στέψει τη Ρωσία απέναντι στη Δύση και αυτή η ρωσική νίκη θα είναι νίκη της ελευθερίας , του πολιτισμού κι ενός καινούργιου πολυπολικού και δίκαιου κόσμου που θα διασφαλίζει τα δικαιώματα και την ταυτότητα εθνών και λαών από κάθε μορφής τυραννίες και νεοαποικιακές υποδουλώσεις.

Η κήρυξη πολέμου από την πλευρά των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και ΕΕ εναντίον της Ρωσίας και η οποία ισοδυναμεί με τυχοδιωκτική έναρξη του Γ’ΠΠ θα επιφέρει μια μεγάλη δυτική ήττα και μια μεγάλη πολιτική ανατροπή σε όλη τη Δύση η οποία θα συντελεστεί και στην Ελλάδα.

Η βέβαιη ήττα της Δύσης στον Γ’ΠΠ τον οποίο κήρυξε δεν θα σημάνει, όπως ίσως θα επιθυμούσαν οι πυρήνες της βαθιάς Δύσης, την συρρίκνωση της Ρωσίας  αλλά αντίθετα θα σημάνει το ιστορικό τέλος  των αυτοκρατοριών εκμετάλλευσης και αρπαγής των λαών και εθνών του πλανήτη ”

Σήμερα Παρασκευή ο Παναγιώτης Λαφαζάνης θα παρευρεθεί στη ομιλία που θα εκφωνήσει ο Βλαντιμίρ Πούτιν στο Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης. Και όταν γυρίσει θα τον καλέσουμε να μας τα πει από πρώτο χέρι.

Ένας άλλος κόσμος είναι αυτός φίλοι μου, ανατολικός! Και υπ’ αυτόν τον όρο, θα ανατείλει και σε πολλά κράτη της δύσης που θα καταφέρουν να δουν το μέλλον αποφασίζοντας ανάλογα.

Εύχομαι αυτά τα όρνεα της δύσης, που φέρνουν τόση δυστυχία στα μέρη του πλανήτη όπου πηγαίνουν, έχοντας υφάνει ένα παγκόσμιο πλέγμα οικονομικής αράχνης για να εγκλωβίζουν μέσα κράτη και λαούς, να τιμωρηθούν παραδειγματικά προς γνώση και συμμόρφωση και όχι να τους ψάχνουμε όπως έψαχναν τον Χίτλερ όταν έχασε τον πόλεμο και να εικάζουμε αν αυτοκτόνησαν..

Γιατί δεν μπορεί ο κόσμος να πάει έτσι, πρέπει να επανέλθει στα ίσια του.

 Ένα μικρό βήμα, είναι κα αυτές οι εκλογές, όπου ψηφίζουμε ανάλογα. Για πόλεμο ή για ειρήνη!

Δεν πρέπει να χάνουμε χρόνο. Κάντε μια ηρωική πράξη από μεριά σας την Κυριακή, αλλά τίποτα δεν μπορεί να γίνει σε μια μέρα. Στις εκλογές, όποτε θα βλέπουν τα δύσκολα, θα τις νοθεύουν. Δεν καθαρίζεις μόνο με τις εκλογές, όμως κάνεις μια αρχή μέσα σου.  Το δίλημμα είναι όπως το θέτουν ο Γιάννης Μαρκόπουλος και ο Δημήτρης Βάρος στον Ηλεκτρικό Θησέα: Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς

Η διαδρομή είναι αυτή που θα ακούσετε, δεν υπάρχει άλλη, άδικα θα περιμένετε

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ & ΦΩΤΙΟΥ ΜΑΡΙΑ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΘΗΣΕΑΣεπιστροφή