IONION FM - Ειδήσεις Δυτικής Ελλάδας
 
 
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΕΝΗ
ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
ΕΕ 2018/334

Η Τουρκία καλείται στους BRICS ενώ η Ελλάδα εκκενώνει νησίδες του Αιγαίου παραχωρώντας ΑΟΖ στους Τούρκους
06.06.24


Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 – Καλημέρα αγαπητοί μου ψηφοφόροι!

Ενώ εμείς ετοιμαζόμαστε για καλό βόλι στις εκλογές της καταρρέουσας Ευρώπης, η Τουρκία ετοιμάζεται να προσχωρήσει στους BRICS βλέποντας πολύ μπροστά, ενώ εμείς είμαστε έτοιμοι να αναπτύξουμε θεωρίες σύμφωνα με τις οποίες θα μείνουμε μόνοι μας στο ΝΑΤΟ (γιατί δεν μπορεί η Τουρκία να είναι και στους BRICS και στο ΝΑΤΟ ταυτόχρονα, εκτός και αν το καταφέρουν κι αυτό!) και ότι θα γίνουμε το αγαπημένο τους παιδί, θα μας προσέχουν, θα ανεβούμε στάτους και όλα τα υπόλοιπα οράματα που έχεις διαθέσιμα για να τα σερβίρεις στους αυτόχθονες. Συν ότι σε περίπτωση εμπλοκής με την Τουρκία θα καθαρίσει το ΝΑΤΟ στο οποίο δεν θα ανήκει πλέον η Τουρκία. Αυτά, λες και τα ακούω ήδη, αν προκριθεί αυτή η περίπτωση της προσχώρησης της Τουρκίας στους BRICS.

Μόνο που πάλι θα είμαστε με την λάθος πλευρά της ιστορίας γιατί έχουμε επιλέξει να παραμείνουμε στην πλευρά που ευρίσκεται σε πλήρη παρακμή και οσονούπω … αποσύνθεση.

Βεβαίως κανένα ΝΑΤΟ και καμία ΕΕ δεν θα μας φερθεί καλύτερα ούτε τότε, γιατί απλά δεν το θέλουμε εμείς οι ίδιοι. Το πολιτικό προσωπικό έχει πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση (για να μην πω κάτι βαρύτερο), και πάντα προάγονται τέτοια άτομα στην εξουσία σε μια παρακμάζουσα χώρα. Αυτό το διδάσκει η ιστορία, δεν το λέω εγώ.

Μοιραία αυτό θα συμπαρασύρει και τον λαό στη χαμηλή αυτοεκτίμηση και ηθικό (ο οποίος ήδη έχει μολυνθεί αισθητά τα τελευταία 15 χρόνια). Προοδευτικά δε και με βάση και άλλες συνθήκες που ήδη εκκολάπτονται στην Ελλάδα (φεύγουν οι Έλληνες, έρχονται ξένοι) και σε συνδυασμό και με την πολύ υψηλή υπογεννητικότητα, θα είναι το μοιραίο μείγμα που να πυροδοτήσει το τέλος...

Και βέβαια όσα γίνουν, θα γίνουν με βασανιστικό και πολύ πιο απάνθρωπο τρόπο από τα βασανιστήρια των 15 τελευταίων ετών.

Ήδη μαθαίνω πως η Άγκυρα έχει έτοιμες 20 ταξιαρχίες Καταδρομών, σχεδιάζει δεύτερο αεροπλανοφόρο και ετοιμάζει νέο άρμα μάχης - Αυτές αγαπητοί μου, είναι 100% πολεμικές κινήσεις.

Βλέπετε η Τουρκία βιάζεται να κατασπαράξει το ψοφίμι, προφανώς γιατί βλέπει κι άλλα ενδιαφερόμενα όρνεα τριγύρω. Έτσι λειτουργεί η φύση, έτσι προδιαγράφεται και το δικό μας τέλος…

Και μπορεί στην Κωνσταντινούπολη να βρέθηκε στο τέλος ένας Κωνσταντίνος Παλαιολόγος για να διδάξει με την θυσία του πως η ενδοξότερη στιγμή της Βασιλεύουσας ήταν η πτώση της, δημιουργώντας έτσι μια παρακαταθήκη στα χρόνια της σκλαβιάς, για να φυτρώσει κάποια στιγμή το άνθος της Ελευθερίας, πλην όμως τώρα ακολουθούμε άλλη πεπατημένη.. Στερέψαμε.

Όταν αγνοείται, υποβαθμίζεται ή και αποκρύπτεται από τα σχολικά βιβλία η ιστορία, αυτή μας εκδικείται γιατί επιστρέφει ως φάρσα δριμύτερη και πιο εκδικητική. Μας κάνει πλάκα η ιστορία….

Ήδη ο Τούρκος υπουργός Άμυνας μίλησε “για επέκταση της τουρκικής εξουσίας” με αφορμή την κατασκευή του δεύτερου τουρκικού αεροπλανοφόρου, ενώ όλα τα σχέδια της Άγκυρας είναι άκρως επεκτατικά.

Διανύουμε περίοδο έντονων τουρκικών προετοιμασιών για εκδήλωση επιθετικής ενέργειας εναντίον μας, γεγονός που απαιτεί προετοιμασία και αυξημένη εγρήγορση από την Ελλάδα.

Ο παγκοσμίου φήμης αναλυτής Μάϊκλ Ρούμπιν, τον Φεβρουάριο του 2024 με άρθρο του, μας είχε προειδοποιήσει, "η Τουρκία απειλεί να εισβάλει στην Ελλάδα και στην Αρμενία".

Πλην όμως εμάς, στη νιρβάνα που βρισκόμαστε, όλα αυτά μας φαίνονται πολύ ντεμοντέ, out δηλαδή για να με καταλάβετε όλοι. Μας φαίνονται τόσο αστεία, όπως κάποια παλιά λαϊκά σουξέ του κιλού που έχουν σβήσει από τα χρόνια και αν τα ξανακούσουμε θα βάλουμε τα γέλια…

Έτσι και τώρα…. Η Τουρκία; Έλα μωρέ τώρα, εμείς είμαστε μέλη της ΕΕ, έχουμε πλάτες.

Από την απέναντι πλευρά όμως, τα μέσα ενημέρωσης της Τουρκίας διεκδικούν επανειλημμένα την ιδιοκτησία 152 νησιών και βραχονησίδων στο Αιγαίο Πέλαγος που έχουν δοθεί στην Ελλάδα με τη Συνθήκη της Λωζάνης το 1923, τη Σύμβαση του 1932 μεταξύ Τουρκίας και Ιταλίας και τη Συνθήκη του Παρισιού το 1947.

Οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν καταργούν την θητεία και ετοιμάζουν έναν ημι-επαγγελματικό στρατό με 50% επαγγελματίες και 50% οπλίτες θητείας.

Την ίδια ώρα το Ελλαδιστάν που μυρίζει πτωμαΐνη, εκκενώνει από κατοίκους τις νησίδες του Αιγαίου δήθεν για «να προστατέψει το οικοσύστημα»: «Γεμίζει» με «Ίμια» το Αρχιπέλαγος, για να σώσει τα θαλασσοπούλια!

Αυτό, είναι μία πολύ σημαντική καταγγελία στην οποία προχώρησε ο πρώην ΥΦΥΠΕΞ Γιάννης Βαληνάκης ο οποίος αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη ετοιμάζεται να υπογράψει μνημόνιο απόσυρσης των βοσκών από έξι ελληνικές νησίδες, υπό το πρόσχημα να προστατευτούν τα… θαλασσοπούλια!
Η ίδια η ελληνική κυβέρνηση «γκριζάρει» ελληνικά νησιά και δημιουργεί νέα «Ίμια», καταργώντας την όποια οικονομική δραστηριότητα παραδίδοντας ουσιαστικά την ελληνική κυριαρχία και τα δικαιώματα της ΑΟΖ για χάρη της Τουρκίας!

Τι είναι αυτά που ζούμε, ξέρει κανείς; Ανησυχεί κάποιος για την χώρα του έστω και λίγο λιγότερο απ’ όσο ανησυχεί για την Ουκρανία, ή σε λίγο το ψοφίμι θα πάψει να κινείται;

Α, καλό βόλι στις εκλογέςεπιστροφή