IONION FM - Ειδήσεις Δυτικής Ελλάδας
 
 
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΕΝΗ
ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
ΕΕ 2018/334

O απόλυτος ηθικός ξεπεσμός της Δύσης και της Ευρώπης...
14.05.24


Βάκης Τσιομπανίδης στο IONION FM: Γιατί ανεχόμαστε ακόμη αυτό το πρακτόρικο κατασκεύασμα που κατάντησε η Eurovision;

Η Γιουροβίζιον!  Να ένα άλλο θέμα που έχει κολλήσει κι αυτό από την «πανδημία» της ΕΕ και τείνει να γίνει πρακτορική ταινία του Τζέιμς Μποντ.

«Γιατί ανεχόμαστε ακόμη αυτό το πρακτόρικο κατασκεύασμα που κατάντησε η Eurovision;» αναρωτιέται ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ (αγροτικού – κτηνοτροφικού κόμματος) και υποψήφιος στις επερχόμενες ευρωεκλογές στις 9 Ιουνίου κ. Βάκης Τσιομπανίδης.

Όπως είπε ο κ. Τσιομπανίδης στο IONION FM, μέχρι και ανοιχτή πρακτόρευση της πολιτικής του καθεστώτος Ερντογάν κατά της Θράκης που είδαμε από χορευτές της Μαρίνας Σάττι όπως δήλωσαν σε αζέρικο κανάλι του τουρκόφιλου δικτάτορα Αλίγιεβ ότι είναι «Έλληνες Τούρκοι της Δυτικής Θράκης», λίγο πριν από την προβληματική συνάντηση του Μητσοτάκη με τον Ερντογάν, ο οποίος θα θέσει στον Μητσοτάκη θέμα τουρκικής μειονότητας στην Θράκη. Τυχαίο; Το ΑΚΚΕΛ θεωρεί ότι ΔΕΝ είναι τυχαίο αλλά κατευθυνόμενο και προβληματιζόμαστε για την επιλογή τους και γενικά για την συνολική συμμετοχή της Ελλάδας και την διοργάνωση.

Χρειάζεται ριζική κάθαρση σε όλα ακόμη και στην επιλογή και ψηφοφορία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Φέτος ειδικά ξεσάλωσε η ανισορροπία ... για να το πούμε ευγενικά. Μία λειτουργία του ΑΚΚΕΛ εντός του Ευρωκοινοβουλίου αν εκλέξει Ευρωβουλευτές, θα είναι και η θεραπεία θεσμών όπως η Eurovision διότι έφτασε να αποτελεί πολιτικό και στρατηγικό εργαλείο αντικοινωνικών συμφερόντων. Είναι αναλογική μικρογραφία του πώς έγινε η Ε.Ε.. Όπως το ΑΚΚΕΛ λειτουργεί για να αλλάξει το σημερινό αίσχος της Ε.Ε. (διότι αυτή είναι η φιλοευρωπαϊκή προσέγγιση και ΟΧΙ αυτά που οι φοντερλαϊενικοί ευρωλιγούρηδες καταπίνουν τόσα χρόνια) ανάλογα χρειάζονται και για την Eurovision: αλλαγή εκ θεμελίων.

Ξεκάθαρα πολιτικές σκοπιμότητες έχουν επιβληθεί εδώ και πολλά χρόνια στην Eurovision, σε σημείο που κατάντησε σχεδόν μία μαφία. Τι καλλιτεχνικό και πολιτιστικό έχει; Ανισορροπία, κακογουστιά, διαόλους και φασίστες που αποκλείουν μία χώρα γιατί έτσι θέλουν κλπ κλπ. Τα φιλοναζιστικά καθεστώτα που κυβερνούν την Δύση απαγόρευσαν τη συμμετοχή της Ρωσίας στην Eurovision διότι επιχείρησε να απελευθερώσει ρωσικούς πληθυσμούς από την ναζιστική εξουσία των πραξικοπηματιών του Κιέβου, αλλά για το καθεστώς του Ισραήλ δεν βλέπουν τίποτα και το δικαιολογούν αυτό με γελοιότητες! Κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν η ιδέα του αποκλεισμού κάποιας χώρας, αλλά η EBU στρατολογήθηκε κατά της Ρωσίας επιλεκτικά.

Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι όταν οι χορευτές της Μ. Σάττι (από την επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία στην Eurovision)  μίλησαν για Τούρκους στην Ελληνική Θράκη, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ο Ράμα ενεργοποιούσε την αλβανική βαρβαρότητα μέσα στην Αθήνα, χρησιμοποιώντας τους Αλβανούς που έφτασαν για να τον ακούσουν, ούτε ότι οι Σκοπιανοί ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ξετίναξαν στις παραβιάσεις για ακόμη μία φορά την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, αυτή τη συμφωνία που προσκυνούν η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ και ξεσκίζονται να την υποστηρίζουν δήθεν ότι έτσι προστατεύουν την Μακεδονία.

Σε μία περίοδο όπου ο ελληνικός λαός υφίσταται αφαίμαξη της περιουσίας του και οι Έλληνες δυσκολεύονται ακόμη και στην επιβίωσή τους, το καθεστώς του Μητσοτάκη συνεχίζει να πετάει χρήματα σε πρακτόρικες φιέστες κακογουστιάς και ανισορροπίας. Αυτό πρέπει να διορθωθεί. Καμία ανοχή.επιστροφή