IONION FM - Ειδήσεις Δυτικής Ελλάδας
 
 
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΕΝΗ
ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
ΕΕ 2018/334

Ράμα από το κέντρο της Αθήνας: “Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες όσο και στους Αλβανούς”
13.05.24


Σήμερα είναι Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -  Αγαπητοί μου φίλοι Χριστός Ανέστη (εμείς να δούμε πότε…)

Παρήλθαν οι γιορτές και οι διακοπές του Πάσχα και μπήκαμε στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου, όμως στην πραγματικότητα αυτό δεν είναι καν θέμα επικαιρότητας. Κανείς δεν ασχολείται με τις ευρωεκλογές οι οποίες μέσα στην κολασμένη καθημερινότητα του Έλληνα, φαντάζουν σαν κάτι πολύ ντεμοντέ, παρ’ όλη την προσπάθεια των καναλιών - ντελάληδων της ελίτ. Είναι κάτι σαν τα παντελόνια καμπάνα και τις φαβορίτες της 10ετίας του 60 ας πούμε.

Βέβαια την ίδια ώρα αλλόκοτα γεγονότα συμβαίνουν στην υπόδουλη χώρα:  “Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες όσο και στους Αλβανούς”! Αυτό είπε μέσα από το κέντρο της Αθήνας ο Άθλιος και αισχρός Ράμα σπέρνοντας μίσος, σε ένα εθνικιστικό ανθελληνικό παραλήρημα.

Με τον Μπελέρη στη φυλακή φυσικά και ταυτόχρονα υποψήφιο ευρωβουλευτή της άλαλης Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου. Αυτά βέβαια μόνο Αμερικανός σκηνοθέτης θα μπορούσε να τα φανταστεί και να τα σκηνοθετήσει.

Ο τηγανοκέφαλος Ράμα, έχοντας προφανώς τις πλάτες των συμμάχων μας Ευρωπαίων και Αμερικάνων, ασυγκράτητος, έθεσε θέμα Τσάμηδων, των συνεργατών των ναζί, μέσα σε ελληνικό έδαφος. Αλλά ποιος να διαμαρτυρηθεί πολιτικά; Το πολιτικό προσωπικό που έφερε το νεοναζιστικό Τάγμα Αζόφ μέσα στην Ελληνική βουλή;

Ξέρετε τι μου κάνει εντύπωση; Όχι τόσο η αφωνία της κυβέρνησης, όσο όλα αυτά τα κόμματα και τα κομματίδια που κατεβαίνουν στις ευρωεκλογές και μας έχουν τρελάνει στα email για να εισπράξουν από μισό μέχρι ένα τοις εκατό, πληρώνοντας και 20 χιλιάρικα παράβολο, παίζοντας έτσι ξεκάθαρα το παιχνίδι του συστήματος, υποκρινόμενα ταυτόχρονα πως αγωνιούν για την πραγματικά οδυνηρή κατάσταση της χώρας.

Αυτή η αρρωστημένη κατάσταση θα φτάσει κάποια στιγμή σιγά σιγά - και όχι αναστρέψιμα μοιραίως - η Ελλάδα να εκλείψει ως ελληνική ψυχή στον γεωγραφικό τούτο χώρο με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σε βάθος χρόνων ούτε μια πιθανότητα επανάστασης τύπου 21. Σε αυτόν τον επιθανάτιο ρόγχο ευρισκόμαστε.

Ο ίδιος ο Μπελέρης έδωσε το δικό του μήνυμα μέσα από την φυλακή, μπροστά στην άλαλη κυβέρνηση:  «Η μέρα που διάλεξε ο Ράμα να έρθει στην πατρίδα μας, δεν είναι τυχαία! Είναι η μέρα που συμπληρώνεται ακριβώς ένας χρόνος από τη σύλληψή μου.

Επέλεξε αυτήν την ημέρα, επειδή ενοχλήθηκε από την υποψηφιότητά μου. Θέλει να προκαλέσει την Ελλάδα, να κάνει επίδειξη δύναμης στο εσωτερικό της Αλβανίας και να κάμψει το ηθικό των Ελλήνων της περιοχής.

Δεν θα τα καταφέρει. Με την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια του Ελληνισμού, δεν μπορεί να παίξει κανείς».

Ποια υπερηφάνεια και ποια αξιοπρέπεια; Αλήθεια τώρα; Ποιος τα έχασε για να τα βρουν στην Αθήνα;

Χθες – γιορτή της μάνας – γιόρτασε επίσης και το προτεκτοράτο με το δημογραφικό πρόβλημα που είναι ο πλέον σίγουρος θάνατος αυτής της φυλής, ακόμα και να τα ‘κανε όλα τ’ άλλα τέλεια. Μόνο ως εχθροί της χώρας μπορούν να χαρακτηριστούν εκείνοι που δίνουν 8.000 ευρώ επίδομα αγοράς ηλεκτρικού αυτοκινήτου για να σώσουν τις οικονομίες της Γερμανίας και της Γαλλίας και μόνο 2 χιλιάρικα σε αυτούς που πρέπει να κάνουν παιδιά για να συνεχίσει να υπάρχει αυτή η χώρα.

Για το μέλλον της Ελλάδας όμως, πασχίζει και ο Πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης που για τον λόγο αυτό, πάει στην Τουρκία για να συναντηθεί το απόγευμα με τον Ερντογάν. Ο οποίος, παρεμπιπτόντως, σε συνέντευξή του στην “Καθημερινή της Κυριακής” λίγες ώρες πριν υποδεχθεί τον κ. Μητσοτάκη στην Άγκυρα, μας λέει πως δεν πειράζει που αμφισβητεί την κυριαρχία μας... "Μπορούμε να συζητάμε"... Η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Τουρκία γίνεται σε μια συγκυρία, κατά την οποία η Άγκυρα στέλνει συνεχώς αρνητικά μηνύματα, δείχνοντας ότι δεν κάνει πίσω σε κανένα θέμα.

Γενικότερα όμως έχουμε μπλέξει σε ένα φαύλο κύκλο όσον αφορά τις καταστάσεις στα σύνορά μας και όχι μόνο εξ’ ανατολών όπως τα παλιά τα χρόνια. Μόνο οι Ιταλοί και οι Μαλτέζοι δεν μας την έχουν πέσει ακόμα και μου φαίνεται περίεργο αυτό. Πόσο θ’ αντέξουν και αυτοί να μην διεκδικούν κάτι;

Αυτό το μόρφωμα βορείως μας με το οποίο συνήψαμε την συμφωνία των Πρεσπών, δεν την δέχεται λέει και εμείς που την δεχόμαστε τα έχουμε βάψει μαύρα. Πέσαμε στον έρωτά τους και δεν μας θέλουν!!! Όμως απορώ – όχι με την κυβέρνηση – αλλά με τους συστημικούς δημοσιογράφους των Αθηνών (πλεονασμός), που περιγράφοντας το θέμα για την καινούργια κυβέρνηση των Σκοπίων που δεν δέχεται την συμφωνία, επιμένουν να την αποκαλούν Βόρεια Μακεδονία ενώ η γειτονική νέα κυβέρνηση την ονομάζει Μακεδονία! Τους παρακαλάμε λοιπόν να εφαρμόσουν την συμφωνία των Πρεσπών που μας επέβαλαν απ’ έξω! Ρε πώς μπλέξαμε; Αυτά συμβαίνουν όταν εφαρμόζεις «ανεξάρτητη» εθνική εξωτερική πολιτική!

Να πούμε και κάτι για την Γιουροβίζιον;  Μπορούμε ή απαγορεύεται στη νέα δυτικού τύπου δημοκρατία που έχουμε αποδεχτεί; Δύσκολο να εκφράσεις με λόγια από μικροφώνου αυτό που έχει στο στόμα της η πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Αυτολογοκρίνεσαι για να μη σε καθαρίσουν με συνοπτικές διαδικασίες!...  Σε τέτοια εποχή ζούμε! Για τα τραγούδια; Μόνο ένα: Αυτό της Αρμενίας, που στην ουσία πρόκειται για ελληνικό παραδοσιακό τραγούδι. Το ότι δεν ψηφίστηκε αρκούντως, θεωρείται φυσιολογικό αλλά και τιμή για τους Αρμένιους.

Αυτό το, πλήρες νοημάτων, εμετικό πανήγυρι της Γιουροβίζιον δεν θα μπορούσε παρά να συγχρονιστεί πλήρως με τα γνωστά κελεύσματα της ΕΕ…. Ήτανε στραβό το κλίμα, το ‘φαγε κι ο γάιδαρος και να τα αποτελέσματα: Τα λούστηκαν οικογενειακώς (και αυτό είναι το χειρότερο) όσοι επέμειναν να μένουν στην ΕΡΤ1 το Σάββατο το βράδυ.

Είναι γενικευμένη η έφοδος λοιπόν, με ισχυρές δόσεις αναισθητικού, σε όλα τα μέτωπα κατά του Έλληνα πολίτη και της Ελληνικής οικογένειας. Μετά τις ευρωεκλογές να δείτε…

Αν δεν έρθουν εγκαίρως τα ελικόπτερα, είναι σχεδόν βέβαιο πως κάποια στιγμή, σαν τους μετανάστες που έρχονται, θα παίρνουμε εμείς τις βάρκες για να την κάνουμε από την κόλαση που μας έχουν φτιάξει… Γιατί είναι μαθηματικά σίγουρο πως εκεί θα φτάσουμε μια μέρα….

Βαστάτε γερά και αντισταθείτε όσο μπορείτεεπιστροφή