IONION FM - Ειδήσεις Δυτικής Ελλάδας
 
 
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΕΝΗ
ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
ΕΕ 2018/334

Π. Λαφαζάνης στο IONION FM: Η επανάσταση του 21 για λευτεριά είναι ανολοκλήρωτη στην ψυχή των Ελλήνων
09.06.23


Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε σήμερα στο IONION FM, στο δημοσιογράφο Δημήτρη Κολόκα, ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κινήματος Εθνικής Απελευθέρωσης (ΔΗ.Κ.Ε.Α,) Παναγιώτης Λαφαζάνης.  Όπως είπε ο κ. Λαφαζάνης, σήμερα το κεντρικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι έχει αποικιοποιηθεί, ότι έχει γίνει προτεκτοράτο των μεγάλων δυτικών κέντρων και συγκεκριμένα Βρυξελών, Βερολίνου και Ουάσιγκτον. Το πολιτικό προσωπικό της, τουλάχιστον στην κατεστημένη του πλευρά, είναι υπάλληλοι ξένων κέντρων και μιας διαπλεκόμενης ολιγαρχίας στη χώρα. Το κεντρικό ζήτημα για την Ελλάδα είναι να αποκτήσει ο τόπος εθνική ανεξαρτησία και ως εκ τούτου ο αγώνας σήμερα θα πρέπει να είναι εθνικοαπελευθερωτικός. Ο κ. Λαφαζάνης είπε πως η επανάσταση του 21 για λευτεριά είναι ανολοκλήρωτη στην ψυχή των Ελλήνων από την επανάσταση του 21, προκειμένου να γίνει αφεντικό στην πατρίδα του. Αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης του Δημοκρατικού Κινήματος Εθνικής Απελευθέρωσης.

Στην Ελλάδα κυριαρχεί μια διαπλεκόμενη ολιγαρχία, που ελέγχει την ενημέρωση και ταυτόχρονα ασκεί κρατικοδίαιτη οικονομική δραστηριότητα, κατευθύνει την πολιτική ζωή και χρησιμοποιεί ως υπαλλήλους το πολιτικό προσωπικό

Στην ερώτηση αν τον έχει προβληματίσει η στάση του λαού στις εκλογές σε σχέση με την στάση του στο δημοψήφισμα, ο κ. Λαφαζάνης είπε ότι προσπαθεί αυτό το αίνιγμα να το απαντήσει λογικά αλλά δεν βρίσκει μια λογική απάντηση παρά μόνο μπορεί να οφείλεται στο θυμικό και σε διεργασίες που γίνονται στο λαό και που δεν είναι ακόμη ανιχνεύσιμες.

Για τα αποτελέσματα των εκλογών είπε πως όλοι αναρωτιούνται ακόμη κι αν δεν το λένε, αν τα αποτελέσματα είναι «πειραγμένα» και άφησε υπονοούμενα για την Singular λέγοντας πως έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση με την ιδιωτική εταιρία, είναι δύσκολο να ελεγχθεί το λογισμικό της, είναι επίσης χρονοβόρο αλλά και κωστοβόρο για όποιον θα ήθελε να το κάνει και πάντως δεν μπορεί να γίνει αυτό από ένα μόνο κόμμα.

Για τον πόλεμο στην Ουκρανία είπε πως είναι ο μεγαλύτερος πόλεμος μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο οποίος μάλιστα κλιμακώνεται και έκανε την πρόβλεψη πως θα εξελιχθεί σε Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Στην ερώτηση πόσο ρεαλιστικό είναι να βγούμε από την ΕΕ και το ευρώ, ο κ. Λαφαζάνης είπε πως όλα τα εγχειρήματα που κινούνται προς την λογική της εθνικής ανεξαρτησίας δεν είναι εύκολα, χρειάζεται προσπάθεια και αγώνας από τον ελληνικό λαό, θέλουν μεγάλη ενότητα, θέλουν πλειοψηφίες που να τα στηρίξουν και κυβερνήσεις που να διαχειριστούν αυτές τις υποθέσεις με έναν έντιμο, ουσιαστικό και αξιοπρεπή τρόπο. Είπε ακόμη πως η Ελλάδα θα μπορούσε να είχε φύγει από το ευρώ  και θύμισε ότι τον Ιούνιο του 2015 είχε υπογράψει συμφωνία στην Αγία Πετρούπολη για τον αγωγό που μέσω Μακεδονίας θα έφερνε ρωσικό αέριο στην Ευρώπη και την χαρακτήρισε ως μια πρώτη κίνηση διαφοροποίησης της Ελλάδας κάνοντας ένα βήμα προς την ανεξαρτησία της για να αλλάξει τα δεδομένα στην περιοχή.  

Για την οικονομία είπε πως η Ελλάδα δεν έχει μέλλον μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ήδη συζητούν πως μπαίνουμε σε περιοριστική φάση και ούτε τα επιδόματα δεν θα είναι δυνατόν να υπάρξουν μετά τις εκλογές, λόγω δημοσιονομικής πειθαρχίας. θα πρέπει ως εκ τούτου να στραφεί στον παραγωγικό τομέα και όχι να τον καταστρέφουμε και να τον ξεπουλάμε, ήδη έχουμε ξεπουλήσει όλη τη χώρα και τόνισε πως ποτέ μια χώρα ξεπουλημένη σε τρίτους δεν μπόρεσε να αναπτυχθεί.

Για την πλανδημία του κόβιντ είπε πως μέσω αυτής επιδιώχτηκε ο έλεγχος του πλανήτη και η εφαρμογή αναγκαστικών πολιτικών και ελέγχου των πολιτών, την χαρακτήρισε πείραμα και είπε πως ήταν μια προετοιμασία για μέτρα του μέλλοντος που θέλουν να επιβάλλουν. Είπε ότι το πείραμα διεξήχθη επιτυχώς και αν και υπήρξαν κάποιες αντιστάσεις, δεν άλλαξαν το αποτέλεσμα. Μιλώντας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, είπε πως ήταν η πλήρης κατάλυση κάθε ανθρώπινου δικαιώματος και κάθε συνταγματικής ελευθερίας και μάλιστα δημιούργησαν προβλήματα υγείας σε ανθρώπους που τα έκαναν, τα οποία μάλιστα δεν εξετάζονται.επιστροφή