IONION FM - Ραδιόφωνο Δυτικής Ελλάδας
 
 
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΕΝΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΕ 2018/334

Για μια Ελλάδα με μέλλον και παιδιά, γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον!
21.03.22


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημερίδα "Για μια Ελλάδα με μέλλον και παιδιά", που οργανώθηκε από την DASKALAKIS CONGRESS & TRV και την Επιστημονική Επιτροπή Προώθησης  της Κρητικής Διατροφής.

Η διοργάνωση  φιλοξενήθηκε στο πλοίο  ΚΡΗΤΗ 2  της ANEK LINES στο λιμένα Πειραιώς, όπου προσφέρθηκε πρωινό και  πλούσιο μεσημεριανό γεύμα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Τοποθετήθηκαν   οι Καθηγητές  ιατρικής κ. Χανιώτης, κ. Σφακιανούδης, ο Πρόεδρος ένωσης διαιτολόγων Ελλάδος κ.Τσιρώνης, ο κλινικός  ψυχολόγος κ.Κάλας,  το μέλος ΔΣ  Ολυμπιακής Επιτροπής κ.Νικολόπουλος, η Σμήναρχος κ.Μιχοπούλου από τη Διοίκηση Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής.

Χαιρετισμούς απεύθυναν, ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος  ΙΣΑ κ. Γιώργος Πατούλης, ο  Υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, η πρ. Υπουργός κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, ο Γ.Γ. Υπουργείου Τουρισμού κ. Φραγκάκης, ο Αρχηγός Λιμενικού σώματος  Αντιναύαρχος κ. Αλεξανδράκης, οι  Ολυμπιονικες κ.Δήμας και κ.Παπά,  ο Αντιπρόεδρος  Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος  κ.Αλεξαδράτος,  η Πρόεδρος Ναυτιλιακής  Λέσχης Πειραιά κ.Νταιφά, εκπρόσωποι του δήμου Πειραιά, της Φοιτητικής Ένωσης Κρητών, της Ομόνοιας  και πολλοί  επιστημονικοί φορείς.

Από τους διακεκριμένους ομιλητές που συμμετείχαν, το μήνυμα της εκδήλωσης ήταν πως οι νεότεροι πρέπει να δουν πιο σοβαρά τη σπουδαιότητα να είσαι γονιός.
Από την άλλη, αρμόδιοι φορείς και πολιτεία πρέπει να συνεργαστούν, να εφαρμόσουν πολιτικές στήριξης και ενθάρρυνσης των νέων να αποκτήσουν παιδί (όπως επιδότηση ενοικίου, επίδομα παιδιού κα), αλλά και αναπτυξιακά προγράμματα για επαναπατρισμό εκείνων που αναγκάστηκαν να φύγουν στο εξωτερικό με στόχο την εύρεση εργασίας.

Η δεύτερη ενότητα θα πραγματοποιηθεί στις Οινούσες, δεδομένου ότι τα ακριτικά νησιά βιώνουν εντονότερα την έλλειψη παιδιών, ενώ όλα θα κλείσουν με αθλητικά δρώμενα.

Την  εκδήλωση όπως πάντα  κάλυψε η ΕΡΤ  και 15  ακόμη κορυφαίοι χορηγοί επικοινωνίας.

Η  επιστημονική επιτροπή προώθησης Κρητικής διατροφής με πάνω από 115 επιστημονικές εκδηλώσεις την τελευταία  δεκαετία εντός και εκτός Ελλάδος από το  Harvard  μέχρι  το Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι , ενημερώνει πάντα,  χωρίς καμμία χρέωση εγγραφής,  σε θέματα υγείας, ευζωίας και θεματικού τουρισμού.

Από τους πρώτους μήνες της πανδημικής κρίσης  η επιτροπή δημιούργησε 2 ομάδες υποστήριξης , με κάθε ειδικότητα-προσφορά-κοινωνική στήριξη  για όλο τον κόσμο.

Το IONION FM ως Χορηγός  Επικοινωνίας εκπροσωπήθηκε από την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ. Μαριάννα Φέξη και τον ιδιοκτήτη κ. Αντώνη Γρηγορόπουλο.

Η εκδήλωση τελούσε  υπό την αιγίδα  της  Ένωσης  Διαιτολόγων - Διατροφολόγων Ελλάδος, του  Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών,  του Εμπορικού - Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, της Περιφέρειας  Αττικής, του  Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Π. Συνδέσμου Εφοδιαστών πλοίων, της Φοιτητικής Ένωσης Κρητών  Αττικής.

Με την υποστήριξη

ΑΝΕΚ LINES
ETANAP-SAMARIA
DIAPLOUS  MARITIME
ATTICA GROUP
GREAT  EXHIBITIONS
BLUE WAVE
MAVRIKOS  SA
NAS
MEGALAKAKIS
LILOSPITO
LYCHNIA SA
IASO  FLOWERS HABAKI