IONION FM - Ραδιόφωνο Δυτικής Ελλάδας
 
 
 
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δελτίο Ειδήσεων
Επισκόπηση Τύπου
Επισκόπηση Τοπ. Τύπου
Επιλεγμένα Θέματα
Agenda
Ηχητικό Αρχείο
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΔΙΕΘΝΗ
ΕΠΙΣΤΗΜΗ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
MEDIA
ΕΚΛΟΓΕΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
EVENTS
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
FUN
ΙΣΤΟΡΙΑ
ΕΜΒΕΛΕΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Περί συνεργασιών και γενικής κατάστασης στην Ελλάδα
07.06.21

Ο Δημήτρης Καζάκης στο IONION FM:

Η συνεργασία με τους Ελεύθερους Ανθρώπους δεν μπόρεσε να ευδοκιμήσει. Συνεργασία σημαίνει ότι διαφορετικοί σχηματισμοί, κόμματα, οργανώσεις κινήματα, συνεργάζονται για έναν ελάχιστο κοινό σκοπό, στον οποίο μπορούν να συμφωνήσουν, να δώσουν μια διέξοδο για τον κόσμο, χωρίς, όμως, να αφομοιώνει ο ένας τον άλλον. Αυτός είναι ο λόγος που δεν δεχθήκαμε την πρόταση του κ. Καμμένου - όταν υπήρχε το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων - να πάω εγώ και κάποια στελέχη σε εκλόγιμη θέση του κόμματός του και να μπούμε στην Βουλή, ούτε δεχθήκαμε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ το 2014-15, που μας έλεγε να γίνουμε συνιστώσα του κόμματος. Λέγαμε ότι εμείς έχουμε μια διαφορετική ταυτότητα, έχουμε τα προτάγματά μας και τα ζητήματα που θέτουμε.

Ο κ. Τράγκας μας ζήτησε να προσχωρήσουμε στο κόμμα του, αλλά για εμάς δεν είχε νόημα κάτι τέτοιο. Αυτό που θέλαμε εμείς ήταν συνεργασία.

Το κόμμα του κ. Τράγκα δεν παίρνει θέση σε ζητήματα όπως Ε.Ε. και ευρώ. Δεν ζητήσαμε να υιοθετήσει τις δικές μας θέσεις. Εμείς λέγαμε ότι θα πρέπει να δηλώσουμε ότι υπερασπιζόμαστε τα δίκαια της χώρας και την κατάσταση της ευημερίας της συντριπτικής πλειοψηφίας του πληθυσμού, ακόμα και αν χρειαστεί να έλθουμε σε ρήξη με αυτούς τους οργανισμούς.

Η είσοδος στην Βουλή δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός. Κι άλλοι μπήκαν στην Βουλή και είδαμε την κατάληξή τους.

Αυτό που έχει σημασία είναι να φτιάξουμε έναν πόλο που να μπορεί να απευθύνεται και σε δεξιούς και σε αριστερούς, στην βάση του πατριωτικού και του δημοκρατικού καθήκοντος.

Η ιδεολογία και ιδιαιτερότητα του κάθε ένα είναι απόλυτα σεβαστή. Πάνω από τις διαφορές μας υπάρχει το γεγονός ότι αυτή η χώρα είναι τελειωμένη.

Εμείς, οι υπόλοιποι που αποχώρησαν από αυτήν την συνεργασία και ευρύτερες δυνάμεις συνεχίζουμε και διαμορφώνουμε αυτήν την συμμαχία.

 

Το εμβόλιο, σήμερα, δεν είναι μια ιατρική πράξη που αποσκοπεί στην ωφέλεια του πολίτη. Το εμβόλιο, σήμερα, όπως το χειρίζεται η κυβέρνηση κι αυτοί που έχει μαζέψει γύρω της, είναι πράξη υποτέλειας και δουλοπρέπειας.

Ο κ. Μητσοτάκης λέει ανοιχτά ότι θέλει να γίνει, η Ελλάδα, χώρα πρότυπο. Εννοεί να γίνει πρότυπο πειραματόζωο. Με αυτήν την άποψη έχουν συμβληθεί όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου.

 

Ο πτωχευτικός κώδικας είναι η νέα γενοκτονία με σκοπό την αρπαγή της ακίνητης και της κινητής περιουσίας του Έλληνα.

 

Οι αποφάσεις για τον ακρωτηριασμό της χώρας μας έχουν παρθεί. Η Eurobank μας πληροφορεί ότι το 2030-2040 ο πληθυσμός της Ελλάδας θα έχει μειωθεί κατά 2.500.000 ανθρώπους και ο μέσος όρος ηλικίας των Ελλήνων θα είναι 64 χρόνια, η κ. Σακελλαροπούλου θέλει να φέρει μετανάστες για να "χτυπήσει" την υπογεννητικότητα και η κα Μπακογιάννη βρίσκεται στην Αττάλεια για να συζητήσει 24 οικονομικά σχέδια μ την οικογένεια Ερντογάν!

Δεν έχουμε κυβέρνηση, έχουμε ντήλερς.

 

Στην σημερινή Ελλάδα αν δεν δεις, πίσω από κάθε πολιτική κίνηση, την οργανική σχέση με το οργανωμένο έγκλημα, δεν έχεις καταλάβεις τίποτα.


Ακούστε το σχετικο απόσπασμα


Ακούστηκε 484 φορές μέχρι τώρα