IONION FM - Ραδιόφωνο Δυτικής Ελλάδας
 
 
 
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΔΙΕΘΝΗ
ΕΠΙΣΤΗΜΗ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
MEDIA
ΕΚΛΟΓΕΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
EVENTS
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
FUN
ΙΣΤΟΡΙΑ
ΕΜΒΕΛΕΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η Ντόρα έχει δώσει «εντολή» στους ειδικούς να μην μιλάνε για τις παρενέργειες του AstraZeneca!
IONION FM 17.05.21

"Κρίνετε ίνα κριθήτε" Προκόπης Μπίχτας

Έχει γίνει απαράδεκτη παρέμβαση στο έργο των επιστημόνων. Από τα τέλη Απριλίου η Ντόρα Μπακογιάννη έχει δώσει «εντολή» στους ειδικούς να μην μιλάνε για τις παρενέργειες του εμβολίου AstraZeneca! Το συγκεκριμένο εμβόλιο απαγορεύτηκε στην "πατρίδα" του την Αγγλία, εκτός από τις ηλικίες 40-65 χρονών! Στην Δανία έχει πεταχτεί στα σκουπίδια! Στην Ελλάδα η κυβέρνηση αφήνει τον κόσμο στην άγνοια.

Γιατί δεν εμβολιάζονται οι μετανάστες;

Εξέγερση Αράβων στο Ισραήλ. Ας φανταστούμε τι μπορεί να γίνει στην Ελλάδα με τους μετανάστες.

Η Τουρκία επιδιώκει συμμετοχή σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα άμυνας και ασφάλειας! Η Αθήνα τι κάνει; "Ως μια "μεγάλη επιτυχία" (Welt) θεωρεί η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας, Άνεγκρετ Κραμπ-Καρενμπάουερ, τα τουρκικά σχέδια. Τα περασμένα χρόνια είχε καταβάλει μεγάλες προσπάθειες, προκειμένου να άρει η Γαλλία τις αντιρρήσεις της για συμμετοχή τρίτων χωρών σε προγράμματα της PESCO. Σιγή ιχθύος από Ελλάδα και Κύπρο.

Εκτιμάται ότι οι Τούρκοι, βάση σχεδίου, ξεσήκωσαν την Χαμάς κατά του Ισραήλ, με στόχο την αποδοχή παρουσίας "ειρηνευτικής δυνάμεως" ( με Τούρκους κομάντος φυσικά που δεν αποχωρούσαν ποτέ από την Γάζα), με στόχο να ελέγξουν την ΑΟΖ ενός πιθανού μελλοντικού Παλαιστινιακού κράτους.

Άρχισαν οι προεργασίες για τον East Med.

Ο East Med διαπερνάει την περιοχή του τουρκολιβυκού μνημονίου και το καταργεί στην πράξη - και μάλιστα με την υποστήριξη των ΗΠΑ - και περνάει από την ΑΟΖ της Κύπρου, την οποία η Τουρκία θεωρεί δική της. Το σχέδιο για την κατασκευή του αγωγού δεν συμπεριλαμβάνει την Τουρκία, που βλέπει να χάνει το ενεργειακό παιχνίδι, γι αυτό και η όποια αντίδρασή της θα λάβει χώρα πριν από την κατασκευή του αγωγού αυτού, με σκοπό να δημιουργηθούν τετελεσμένα. Το κύριο πρόβλημα όμως έγκειται στους φόβους των Τούρκων για την μετατροπή της Κύπρου σε μια de facto μεγάλη νατοϊκή βάση, αφού ήδη πλοία της Συμμαχίας σταθμεύουν σε κυπριακά λιμάνια. Σε σχετικά πρόσφατη τετραμερή διάσκεψη αποφασίστηκε να φυλάσσονται οι περιοχές από όπου θα περάσει ο αγωγός από μικτή στρατιωτική δύναμη Ελλάδας, Ισραήλ, Κύπρου, Η.Α.Ε. με την συνδρομή των ΗΠΑ. Μια δύναμη από ταχέα σκάφη, εξοπλισμένα ελικόπτερα, ειδικές δυνάμεις, σε συνεργασία με δορυφόρους και κλειστές επικοινωνίες, θα ευρίσκεται στην περιοχή σε μόνιμη βάση λόγω των τουρκικών απειλών και κινήσεων.


Ακούστε το σχετικο απόσπασμα


Ακούστηκε 526 φορές μέχρι τώρα