IONION FM - Ραδιόφωνο Δυτικής Ελλάδας
 
 
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΕΝΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΕ 2018/334

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ
05.01.15


Η ιστορία είναι γνωστή από το καλοκαίρι του 2007.

ʼρχισε με αιτία τις καταστροφικές πυρκαγιές της Ηλείας, τις ευθύνες, αλλά και το πλιάτσικο που ακολούθησε…

Το IONION FM, ως άλλος Κεμάλ (Ν. Γκάτσου-Μ. Χατζηδάκι), νόμισε τότε πως μπορεί ν΄αλλάξει τον τόπο…. Όμως, πικρές οι βουλές του Αλλάχ και σκοτεινές οι ψυχές των ανθρώπων…

Την γνωρίζετε όλοι καλά πλέον αυτή την ιστορία, τόσο που δεν σας κάνει αίσθηση πια!.. Θα σκέφτεστε – και πολύ λογικά -  αφού μετά από τόσα χρόνια συνεχίζουμε να υπάρχουμε, οι δυνάμεις του κακού δεν κατάφεραν να επικρατήσουν. Δεν είναι όμως έτσι… (*)

Ο πόλεμος λυσσαλέος, αδιαφανής και συνεχής! Απέναντί μας ένα συνεκτικότατο κουβάρι συμφερόντων, άδειο πάσης πολιτικής, θρησκευτικής ή  άλλης ιδεολογίας, κενό αισθημάτων και συναισθημάτων, έτοιμο να γαζώσει με τις «σφαίρες» του όποιον του αντιστέκεται ή όποιον το ενοχλεί.

Και δίπλα μας ένας λαός ασύνδετος, διαιρημένος, εξουθενωμένος από την πολύχρονη παρακμή, να προσπαθεί να σωθεί κατ’ ιδίαν και κατά μόνας, αδύνατος να αντιληφθεί στην πλειοψηφία του, το πώς παίζεται το παιχνίδι... Ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου της ίδιας μας της υπόστασης, της ίδιας μας της φυλής.

Παρ’ όλα αυτά, σήμερα θέλω να εστιάσω στον κίνδυνο που διατρέχουμε εδώ στο IONION FM ως μέσο ενημέρωσης, αλλά και προσωπικά εγώ ως άτομο.

Γιατί ναι γαμώτο, υπάρχω κι εγώ!!! Ο καθ’ ύλην αρμόδιος και κατά νόμο υπεύθυνος, του οτιδήποτε λαμβάνει χώρα μέσα σ’ αυτό τον σταθμό.

Δεν ήρθε η ώρα να κάνω απολογισμό, ούτε να παρουσιάσω χρονολογικά και με ακρίβεια, το τι και πώς συντελείται στους βρωμερούς υπονόμους της κατασκευής ενόχων κάτω από τα πόδια όλων μας. Όταν όμως έρθει εκείνη η ώρα, αυτοί που απεργάζονται όλα αυτά, να είναι σίγουροι πως ο θόρυβος θα είναι εκκωφαντικός και θα τους αφορά! ΟΛΟΥΣ!..

…Γιατί εμείς οι άνθρωποι που νομίσαμε πως μπορούμε ν’ αλλάξουμε τον τόπο, έχουμε προαποφασίσει να ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΜΑΣ…

 

Δημήτρης Ι. Κολόκας

     ΙΟΝΙΟΝ FM

 

(*) Αναδημοσιεύω 3 ανακοινώσεις που ευρίσκονται «κρεμασμένες» από το 2011 στο site του σταθμού www.ionionfm.gr , στη δεύτερη σελίδα, έτσι για να φρεσκάρω τη μνήμη σας. Οι 2 εξ’ αυτών είναι ανακοινώσεις του IONION FM και φέρουν την υπογραφή μου. Η Τρίτη ανακοίνωση - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – είναι του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

 

Έκτοτε έχουν γίνει συνταρακτικά πράγματα, τα οποία θα σας τα κοινοποιήσουμε σε χρόνο που εμείς θα κρίνουμε σωστό. Αξίζει να σημειωθεί πως σε ΟΛΑ τα ποινικά δικαστήρια που έχουν γίνει αυτά τα χρόνια, έχουμε ΑΘΩΩΘΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΩΣ!

Μία απόφαση που αναμένουμε και που θα έπρεπε να μας είχε κοινοποιηθεί εδώ και δυο μήνες ή να είχε μπει στο αρχείο, δεν ξέρουμε ακόμη που έχει καταλήξει…

Και ίσως να είναι αυτή που θα σας καταπλήξει….

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (1)

 

ΙΟΝΙΟΝ FM – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 10.06.11

 

ΣE ΘΑΝΑΤΟ ΔΙΑ ΠΝΙΓΜΟΥ! ΜΕΤΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟΝ FM ΑΧΑΪΑΣ, ΤΩΡΑ ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟΝ FM ΗΛΕΙΑΣ

Η ΑΠΟΦΑΣΗ

80.000 ευρώ πρόστιμο γιατί εκπέμπουμε εκεί που εκπέμπαμε 22 χρόνια τώρα. Εκεί που με συγκεκριμένες συντεταγμένες μας αδειοδότησε το 1989, με την 10991/Z2/1214/30-11-89 άδεια ιδρύσεως ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ και λειτουργίας το κράτος. Η οποία όπως λένε οι νόμοι 2173/1993, 2328/1995 και ο τελευταίος 3592/2007 άρθρο 5 παρ. 7, εδάφιο β. είναι ακόμη σε ισχύ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ…ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ

-Την πρώτη φορά έβαζαν άλλους στη συχνότητά μας και το κράτος δεν αντιδρούσε. Πλήθος τα έγγραφα και οι αποδείξεις….
-Τη δεύτερη μας έτρεχαν στα δικαστήρια οι καθ όλα έντιμοι νοικοκύρηδες του συστήματος. Οι δικαστικοί επιμελητές έκαναν και κάνουν πάρτι στους χώρους μας.
-Την Τρίτη και φαρμακερή, θέλουν να μας εξοντώσουν (τρομάρα τους) με το εθνικό σπορ των προστίμων.
Μωρέ τον Παπαδόπουλο τον ζηλεύανε, δεν τον μισούσαν. Τέτοια αντίσταση πια, για να τον διώξουν και….να κάνουν χειρότερα; Τουλάχιστον εκείνον τον αναγνωρίζαμε. Ήταν μαύρος. Τώρα; Αν ένας απονήρευτος φουκαράς πιστέψει πως έχουμε δημοκρατία και ξεψαρώσει, τι τέλος θα χει;

Που ακούστηκε ενημερωτικό ραδιόφωνο να τιμωρείται (με 22 χρόνια καθυστέρηση) γιατί επένδυσε εκεί που του υπέδειξε το κράτος!!!
Τι γελοιότητες είναι αυτές; Τι απροσχημάτιστη χούντα; Υπάρχει έστω και η στοιχειώδης λογική σε τούτη τη χώρα ή τη χάσαμε κι αυτή στα βρώμικα και σκοτεινά σοκάκια της μεταπολίτευσης;
Γιατί σε εποχή οικονομικής (το «ηθικής» είναι ασορτί με την επόμενη λέξη και παραλείπεται) κατάρρευσης πληρώνουμε τόσες «ανεξάρτητες» αρχές; Τι δουλειά κάνουν; Πόσο παραγωγικές είναι; Και σκεφτείτε ότι οι πόροι τους είναι από τα πρόστιμα που βάζουν!!!!

Υπάρχουν για να βάζουν πρόστιμα και να παίρνουν λεφτά για να συνεχίσουν να υπάρχουν!!!! Ο ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»!!!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
Σε ποιο ευρωπαϊκό κράτος αποτελούν περιοδική είδηση ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ (η ανάγκη δημιούργησε και τους ανάλογους συντάκτες) τα πρόστιμα των ανεξάρτητων αρχών;
Ποιο άλλο έργο έχουν να επιδείξουν αυτοί οι κύριοι από την ώρα που τους ίδρυσαν; Έβαλαν κάτι σε τάξη; ΟΧΙ. Αντίθετα ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΤΑΞΙΑ. Πρόσφατη απόφαση, έβαλε σταθμό της επαρχίας να εκπέμπει στην ίδια συχνότητα με την ΕΡΤ!!!!!! Αυτός πράγματι είναι ένας πολύ προχωρημένος τρόπος φίμωσης…. Ποιος θ’ ακουστεί; Ο βλάχος ή η ΕΡΤ; Η ΕΡΤ φυσικά, αφού ο βλάχος τη χρηματοδοτεί κι όλας!!!

Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Η ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΔΙΩΞΗ του IONION FM οφείλεται στον αιχμηρό και ξεκάθαρο λόγο του. Στην αγωνιστική προσπάθεια του σταθμού για ένα καλλίτερο αύριο και μια ΕΝΤΙΜΗ ΠΑΤΡΙΔΑ. Στις αποκαλύψεις των δημοσιογράφων του σταθμού για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ηλεία, για τα πεπραγμένα στο Δήμο Ζαχάρως μετά απ’ αυτές, για τον χορό της διαπλοκής και το ξεκοκάλισμα των χρημάτων του δύστυχου Ηλείου πολίτη. Μάρτυς μας οι τόσες σκανδαλώδεις υποθέσεις που τρέχουν στην εισαγγελία του Πύργου. Για αυτές ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ.

ΖΗΤΑΜΕ

Την ΈΜΠΡΑΚΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ των υγιών δυνάμεων της Πολιτικής, της Δικαιοσύνης και των Ενεργών Πολιτών αυτού του τόπου. Την ενεργοποίηση της Επιτροπής Θεσμών & Διαφάνειας, που έπρεπε ήδη να είχε επέμβει. Τα κρούσματα είναι ήδη ΠΟΛΛΑ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ. Δεν πρέπει -ειδικά σήμερα- να ενδύεται τα ρούχα του Πόντιου Πιλάτου.
ΑΠΟΤΡΕΨΤΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΘΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΣΚΕΨΗΣ της ελληνικής περιφέρειας. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΑΝΘΗΣΕΙ.
ΕΝΩΣΤΕ το λόγο σας μαζί μας για ισονομία, ισοπολιτεία και ισοκρατία. Τα βασικά συστατικά της δημοκρατίας που χάσαμε.


Για το ΙΟΝΙΟΝ FM

Δημήτρης Ι. Κολόκας

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (2)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πάτρα 16 Ιουνίου 2011
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρ. Πρωτ: 72372/222
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΨΗΦΙΣΜΑ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΘΕΜΑ: ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΙΟΝΙΟΝ FM ΗΛΕΙΑΣ

Στην 12η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας την Τρίτη 14 Ιουνίου 2011 κατά την συζήτηση θέματος εκτός Ημερησίας Διάταξης σχετικά με το Ραδιοφωνικό Σταθμό IONION FM στην Ηλεία με εισηγητή τον Επικεφαλή της Παράταξης «Αριστερή Παρέμβαση-Αντικαπιταλιστική Κίνηση Δυτικής Ελλάδας» κ. Δεσύλλα Δημήτριο, εξέδωσε ομόφωνα ψήφισμα με το παρακάτω περιεχόμενο:

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας καταδικάζει και θεωρεί άδικο υπερβολικό και εξοντωτικό, το πρόστιμο ποσού 80.000 Ευρώ που επιβλήθηκε στο Ραδιοφωνικό Σταθμό (Ρ.Σ.) ΙΟΝΙΟΝ FM Νομού Ηλείας από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.) που στηρίχθηκε σε άδικη απόφαση του ΕΣΡ (αριθμ. 90/9-3-2010). Απόφαση που παραβλέπει ότι ο ΙΟΝΙΟΝ FM Νομού Ηλείας εκπέμπει νόμιμα επί 22 ολόκληρα χρόνια, με βάση την υπ. αριθμόν 10991/22/1214/30-11-1989 άδεια ίδρυσης και λειτουργίας που ισχύει μέχρι και σήμερα.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο σεβόμενο τις συνταγματικές επιταγές για ελευθερία της έκφρασης, ελευθερία του τύπου και πολυφωνία στην ενημέρωση (άρθρο 14, παράγραφοι 1,2 και 9) και το άρθρο 10 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.

ΑΠΑΙΤΕΙ από την Κυβέρνηση και τον Αρμόδιο Υπουργό, την άμεση άρση- ακύρωση του εξοντωτικού προστίμου και την ανεμπόδιστη λειτουργία του Ραδιοφωνικού Σταθμού ΙΟΝΙΟΝ FM Νομού Ηλείας


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΠΕΤΑΣ

ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πάτρα 16 Ιουνίου 2011
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Αριθ. Πρωτ.: 72372/222
Ταχ. Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 28
264 41 ΠΑΤΡΑ

ΠΡΟΣ : Το Υπουργείο Πολιτισμού
Γραφείο Αναπληρωτή Υπουργού
(με αρμοδιότητα ΜΜΕ)
Α Θ Η Ν Α

ΚΟΙΝ: 1) Γραφείο Περιφερειάρχη ΕΝΤΑΥΘΑ
         2) Μ.Μ.Ε.

ΘΕΜΑ :Διαβίβαση ψηφίσματος του Περιφερειακού Συμβουλίου
με θέμα: «Σχετικά με το Ραδιοφωνικό Σταθμό IONION FM
στην Ηλεία»
ΣΧΕΤ: Η υπ. αριθμ. 108/14-6-2011 απόφαση του Περιφερειακού
Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας

Σας διαβιβάζουμε Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, με θέμα: «Σχετικά με το Ραδιοφωνικό Σταθμό IONION FM στην Ηλεία», που εκδόθηκε κατά την 12η συνεδρίασή του στις 14/6/2011 και παρακαλούμε για τις δικές σας περαιτέρω ενέργειες.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΠΕΤΑΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (3)

(Σημ. Κάποια link που δεν ανταποκρίνονται, είναι από αλλαγές στον server που φιλοξενεί τα ηχητικά, κάποια στιγμή θα τα ανανεώσουμε)

 

ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΕΣΑΛΩΣΕ ΚΑΙ «ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ» ΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΥΤΙ ΔΙΑΘΈΣΙΜΟ;

 

IONION FM 16.12.11

Όλα τα παρακάτω είναι ένα θρίλερ! Τα θρίλερ πάντα τα αποφεύγαμε. Τώρα όμως αναγκαστικά πρωταγωνιστούμε σ’ ένα τέτοιο για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε. Δεν ευχόμαστε σε κανέναν να το ζήσει ούτε καν απ’ τον κινηματογράφο. Θα σας το περιγράψω όσο πιο συνοπτικά μπορώ και σας παρακαλώ να βρείτε τον χρόνο για να καταλάβετε όλη αυτή την ιστορία:

23 χρόνια μετά την πρώτη μας νόμιμη εκπομπή στα FM εκπέμπουμε κραυγή αγωνίας στις μεθοδευμένες προσπάθειες φίμωσής μας. Εκπέμπουμε ενημερωτικό πρόγραμμα ΝΟΜΙΜΑ από το 1989 με την υπ’ αριθμ. 10991/Z2/1214/30-11-89 ΑΔΕΙΑ ΙΔΡΥΣΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, που εκδόθηκε βάσει του ν. 1730/1987 και του Π.Δ. 25/88 με θέση εκπομπής τη Λυγιά Ηλείας και συχνότητα τους 95,8 MHz. Η άδεια εξακολουθεί να ισχύει σύμφωνα με τους νόμους: 2173/1993, 2328/1995 και από τον τελευταίο νόμο 3592/2007 άρθρο 5 παρ. 7, εδάφιο β.

Ήδη από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας μας δεχόμαστε παρεμβολές στην εκχωρημένη από το Ελληνικό Δημόσιο συχνότητά μας 95,8 MHz. Για πολλά χρόνια καταγγέλλαμε εγγράφως το γεγονός στις αρμόδιες υπηρεσίες οι οποίες μας αγνοούσαν. Έκτοτε τα FM της περιφέρειας έγιναν ζούγκλα, με τα γνωστά αποτελέσματα…
Το 1999 με το άρθρο 53 του ν. 2778 όλοι οι παράνομοι ρ/σ που μας παρέμβαλαν νομιμοποιούνται (νόμος Ρέππα) και εκπέμπουν ΕΠΙΣΗΜΑ πλέον στα όρια της συχνότητάς μας.
Δεν μας απασχολεί όμως, εφόσον από το 1994 για να αποφύγουμε τις παρεμβολές και να συνεχίσουμε να υπάρχουμε, ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΜΕ την νόμιμη συχνότητά μας μεταφέροντας τον κεντρικό μας πομπό της Λυγιάς στους 95,5 MHz, ενώ ταυτόχρονα ενημερώσαμε εγγράφως τους υπευθύνους.

Με την παρούσα διαμορφωμένη κατάσταση και όντας αδύνατον να εκπέμψουμε στους 95,8 έρχεται «όψιμα» (μετά από 17 χρόνια!!!) το αναρμόδιο σύμφωνα με το νόμο 3431/2006 (βλέπε και την πρόσφατη υπ’ αριθ. 2719/2011 απόφαση της ολομέλειας του ΣτΕ) ΕΣΡ, να υιοθετήσει μια ανυπόστατη καταγγελία και παρά τα στοιχεία που έχουμε καταθέσει, να μας επιβάλει εκπομπή από ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ(!) στους 95,8 MHz.

Η ανυπόστατη καταγγελία ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ, ΣΤΟΝ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΑΘΕΙ ΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.
Ακούστε τον τότε (16-4-10) αντιδήμαρχο της Ζαχάρως κ. Γιάννη Σχίζα να μας καθυβρίζει μέσα από την ίδια μας την εκπομπή και να μας απειλεί ευθέως ότι θα πάει στον πρόεδρο του ΕΣΡ για να μας κλείσει. Τα γεγονότα που έκτοτε ακολούθησαν, εκθέτουν όλους τους θεσμούς στους οποίους αναφέρεται ο κ. Σχίζας.

Ακούστε εδώ το ηχητικό. Έχει ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ενδιαφέρον:
http://ionionfm.gr/player.php?clipid=33534&Narea=ΖΑΧΑΡΩ&Mid=17&sub1=1&Sid=37&sub2=1


Κατόπιν τη σκυτάλη της «συμμόρφωσής» μας, παίρνει η ΕΕΤΤ. Η ΕΕΤΤ που είναι αρμόδια για θέματα Φάσματος, δεν εξετάζει τα έγγραφα που της καταθέτουμε, αλλά μας τιμωρεί με το γνωστό πρόστιμο των 80.000 ευρώ, υιοθετώντας την απόφαση (90/2010) του ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΥ ΕΣΡ, προκαλώντας έτσι ουσιαστικά φίμωση στον μοναδικό ενημερωτικό σταθμό της Ηλείας.

Στους 95,8ΜΗz που ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΧΉΣ, (απορυθμίζοντας πλήρως την αυτορυθμισμένη οριακή ισορροπία που υπήρχε στην περιφέρεια, από την μακροχρόνια απουσία της πολιτείας) εκπέμπουν ήδη πριν το 1999, ο Ρ/Σ ΑΡΚΑΔΙΚΉ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ από το κέντρο εκπομπής Ζάτουνα Αρκαδίας με υψόμετρο 1500 μέτρα και «πιάτο» την Ηλεία, στη συχνότητα 95,9 ΜΗz και ο Ρ/Σ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ FM από το κέντρο εκπομπής Πεταλιδίου Μεσσηνίας με υψόμετρο 950 μέτρα, στους 95,7 ΜΗz και οι οποίοι με τον νόμο Ρέππα (2778/99) ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ.
Δηλαδή ένας περαιτέρω τρόπος φίμωσης στους ήδη υπάρχοντες των προστίμων! Ένεκα αυτών των εκπομπών, ο σταθμός μας, έχει ουσιαστικά φιμωθεί σε όλη σχεδόν την νότια και νοτιοανατολική Ηλεία (με προβλήματα ακόμη και σε «δύσκολες» περιοχές της πρωτεύουσας του Πύργου) με αποτέλεσμα ένα πολύ μεγάλο μέρος ακροατών μας να μην έχει πλέον πρόσβαση στην τοπική ενημέρωση που επί 23 χρόνια απολάμβανε. Επιπλέον η οικονομική ζημιά στην οποία υπόκειται ο σταθμός μας, (ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο που η αγορά έχει σχεδόν νεκρώσει, αλλά και κατά την οποία καλούμεθα κάθε τόσο να συμβάλουμε με δυσβάσταχτα ποσά) είναι ολοκληρωτική και μη αναστρέψιμη.

Η χρήση 2010 έκλεισε για το ΙΟΝΙΟΝ FM με ζημιά - για πρώτη φορά στα 23 χρόνια λειτουργίας μας - μην έχοντας απολύσει ούτε έναν εργαζόμενο. Γίνεται αντιληπτό ότι όλες αυτές οι μεθοδεύσεις θα προκαλέσουν οικονομική κατάρρευση, διακοπή λειτουργίας του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ενημερωτικού ραδιοφωνικού σταθμού του Νομού Ηλείας και επιπλέον ανέργους.

Το ΙΟΝΙΟΝ FM Αχαΐας, συνεργαζόμενος σταθμός με το ΙΟΝΙΟΝ FM Ηλείας, (ανήκει σε στενό συγγενικό μας πρόσωπο) που εκπέμπει ενημερωτικό πρόγραμμα από το 1994 στην Πάτρα, φιμώθηκε με άλλη παράλογη απόφαση του ΕΣΡ, μετά από ανυπόστατη καταγγελία των ίδιων κύκλων.

Τα μηχανήματα του ΙΟΝΙΟΝ FM Αχαΐας κατασχέθηκαν αιφνιδίως την πρώτη εργάσιμη του Σεπτέμβρη (5/9/2011) από την ΕΕΤΤ με παράτυπη υπογραφή υπαλλήλου της και ενώ είχε ζητηθεί εκ μέρους μας προθεσμία λόγω της Αίτησης Ακύρωσης και Αίτησης Αναστολής που εκκρεμούσε (και εκκρεμεί) στο Σ.τ.Ε.
Θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε τυχαίο το γεγονός πως ένα μήνα πριν (29/7/11), σε ρεπορτάζ του συνεργαζόμενου σταθμού IONION FM Ηλείας, ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Νίκος Νικολόπουλος αναφερόταν σε διασπάθιση χρημάτων από την ΕΕΤΤ:

Πατήστε εδώ το ηχητικό ρεπορτάζ:
http://ionionfm.gr/player.php?clipid=39174&Narea=ΠΑΤΡΑ&Mid=17&sub1=1&Sid=37&sub2=1

Όμως το ότι μετά την κατάσχεση, η ΕΕΤΤ επέβαλε ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ 50.000 ευρώ σε έναν ήδη κλειστό και κατασχεμένο σταθμό, πείθει και τον πλέον δύσπιστο ότι ποθεί και την χαριστική βολή!

Μέσα στο Δεκέμβρη του 2011 καλούμεθα στην ολομέλεια του ΕΣΡ με θέμα το καθιερωμένο πρωταπριλιάτικο αστείο του σταθμού, μετά την ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ καταγγελία των ίδιων κύκλων της Ζαχάρως!
Από τα ηχητικά αποσπάσματα αποδεικνύεται περίτρανα ότι είχαμε πρόθεση να τιμήσουμε μόνο το έθιμο (ουσιαστικά λέγοντας πως σήμερα είναι πρωταπριλιά και θα σας πούμε ένα ψέμα) και δεν προβήκαμε καν σε ψέμα ή σε διασπορά ψευδών ειδήσεων. Δεν έπρεπε καν να είχαμε κληθεί!

Εδώ η έναρξη της εκπομπής της πρωταπριλιάς για να ακούσετε αν είχαμε διάθεση για πρωταπριλιάτικα ψέματα, όπως κατηγορούμεθα ότι κάναμε στη συνέχεια της εκπομπής:

http://easyradio.gr/showFplayer.php?sid=0&bid=5&RS=ionionfm&rsid=1&pgDate=1301656826&type=showarchive

Και εδώ η ανακοίνωση του «ψέματος» παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπου Καφύρα, που με τους δημοσιογράφους της εκπομπής γελούσαν με το ψέμα, λέγοντας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ:

http://ionionfm.gr/player_nw.php?clipid=37782&Narea=ΗΛΕΙΑ,

Όλα αυτά τα έχει ελέγξει το ΕΣΡ από την εκζητηθείσα ροή που αποστείλαμε προς έλεγχο. Και παρ’ όλα αυτά μας καλεί! Με 8 μήνες καθυστέρηση! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; Αυτό όμως είναι κάτι που θα αποκαλυφθεί αργότερα…


Αν ο βασιλιάς είναι τρελός, έχουμε πολιτική ευθύνη που τον συντηρούμε. Αν παριστάνει τον τρελό, είμαστε οι ηθικοί αυτουργοί των πράξεών του.

Έλληνες συμπατριώτες, ζούμε μια ζοφερή κατάσταση! Εκτελείται εις βάρος μας ένα βρώμικο συμβόλαιο θανάτου επειδή έχουμε γνώμη και το θάρρος για να την εκφράζουμε. Δεν υπάρχει άλλος λόγος!
Κάποιος θα πρέπει να βάλει τέλος σε αυτή την κατρακύλα και να γλιτώσει τους έλληνες πολίτες από «ανεξέλεγκτες» καταστάσεις και από την διατελούσα σε κώμα ελληνική διοίκηση.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;
ΖΗΤΑΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

Αν δεν το κάνετε, η επόμενή μας συνάντηση θα είναι στην εν Ηλεία κηδεία μας για να απαλύνετε την συνείδησή σας με τον επικήδειο που θα μας εκφωνήσετε. Που όμως θα σας επιτρέψει ΜΟΝΟ να πάτε ήσυχοι για ύπνο, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΕΙΡΑ….

Υ.Γ. Έχουμε στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου, πάνω από 800 σελίδες εγγράφων που αποδεικνύουν περίτρανα τα δίκια μας, τις διώξεις, αλλά και το χάλι της δημόσιας διοίκησης που απολαμβάνουμε.


Δημήτρης Ι. Κολόκας


Ακούστηκε 2 φορές μέχρι τώρα