IONION FM - Ειδήσεις Δυτικής Ελλάδας
 
 
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΕΝΗ
ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
ΕΕ 2018/334





Προσχεδιασμένο έγκλημα η καταστροφή παραγωγικού εξοπλισμού της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη
20.10.26


Σύμφωνα με δηλώσεις του Σαράντου Αλεξανδρή στο IONION FM, Αναπληρωτή Γραμματέα του Συνδέσμου  Συνταξιούχων ΔΕΗ Μεγαλόπολης - Μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΣ/ΔΕΗ, στο Λιγνιτικό Κέντρο Μεγαλόπολης τις τελευταίες 15 ημέρες συντελέστηκε, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η καταστροφή επτά (7) καδοφόρων εκσκαφέων στο ορυχείο της ΔΕΗ, συμπληρώνοντας πως οι ηθικοί αυτουργοί της καταστροφής ενήργησαν με τέτοιον τρόπο, ώστε να αποκλειστεί κάθε δυνατότητα μελλοντικής επαναλειτουργίας των μηχανημάτων. Πρόκειται για μια πρακτική που προκαλεί εύλογα ερωτήματα για τις αποφάσεις, τις εντολές και τις ευθύνες όσων συνέβαλαν στην καταστροφή αυτού του πολύτιμου παραγωγικού εξοπλισμού. καταστράφηκε ο έβδομος εκσκαφέας, ο Ε11, κατασκευής ΕΤΕΚΑ.

Ο κ Αλεξανδρής είπε πως το 2014, κατά τη διάρκεια μιας ιδιαίτερα μεγάλης κατολίσθησης στο ορυχείο Χωρεμίου, ο συγκεκριμένος εκσκαφέας είχε κυριολεκτικά θαφτεί κάτω από άγονα υλικά. Μετά από πολυήμερη, κοπιώδη προσπάθεια και χάρη στην τεχνική επάρκεια και την επιμονή του προσωπικού, το μηχάνημα διασώθηκε και τέθηκε ξανά σε λειτουργία. Ένα μηχάνημα που οι εργαζόμενοι κατάφεραν να σώσουν με τη γνώση, την εμπειρία και τον κόπο τους, σήμερα οδηγήθηκε στην καταστροφή.

Ο κ. Αλεξανδρής καταλήγοντας, ζήτησε να πληρώσουν όσοι συνήργησαν για την καταστροφή της δημόσιας περιουσίας από την κορυφή μέχρι τον τελευταίο κρίκο της αλυσίδας, για τις αποφάσεις που ελήφθησαν, τις εντολές που δόθηκαν και την εκτέλεσή τους


Ακούστε το σχετικο απόσπασμα


Ακούστηκε 92 φορές μέχρι τώρα

επιστροφή